20.4 C
București
duminică, mai 28, 2023
AcasăConstantaLa sărbătoarea Bobotezei vor fi prezenți marinarii și scafandrii militari

La sărbătoarea Bobotezei vor fi prezenți marinarii și scafandrii militari

Articole Similare

Forțele Navale Române vor participa vineri, 6 ianuarie, începând cu ora 10.30, la activitățile organizate în Constanța pentru sărbătoarea religioasă a Botezului Domnului. Marinarii militari, împreună cu Muzica Militară a Forțelor Navale, vor forma Garda de Onoare și vor parcurge traseul dintre Catedrala „Sfinții Petru și Pavel” și Portul Turistic „Tomis”, alături de soborul de preoți, carele cu apă și credincioșii participanți la procesiune.

La slujba de sfințire a apelor, Centrul de Scafandri va participa cu șase scafandri de asigurare, zece înotători profesioniști și două bărci de tip „Bombard”, fiecare cu câte doi scafandri la bord. Acestea vor recupera cele trei cruci aruncate în apă de Arhiepiscopul Tomisului. De asemenea, va fi prezent un echipaj de prim ajutor pentru a asigura măsurile de prevenire și gestionare a eventualelor situații de urgență.

La slujba de Bobotează vor fi prezenți, de asemenea, reprezentanți ai celorlalte categorii de forțe militare din Armata României, precum și ai autorităților publice locale din garnizoana Constanța și ai altor organizații nonguvernamentale.

Precizări: Legea 190 din 2018 menționează în articolul 7 că activitatea jurnalistică este exemptată de anumite prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se respectă un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal. Informațiile din acest articol sunt de interes public și provin din surse publice deschise.

Parteneri

Engie şi Amazon au deschis cea mai mare fermă agrovoltaică din Italia

Compania franceză Engie şi Amazon au inaugurat vineri cea...