1 C
București
sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăTechFostul director juridic UiPath, Vasile Țiple, lansează platforma juridică Goodlegal

Fostul director juridic UiPath, Vasile Țiple, lansează platforma juridică Goodlegal

Articole Similare

Topul celor mai bune mașini second hand de buget

Oricât de incredibil ar părea, există și mașini...

Gripă aviară la o fermă de curcani din Brașov

Un focar de gripă aviară a fost detectat la...

Trupele Wagner decimate în Ucraina ajung în cimitire

Se știe deja că Grupul Wagner a recrutat pușcăriași...

SUA a trimis un nou ambasador în Rusia

Lynne Tracy, noul ambasador al Statelor Unite în Federaţia...

Fostul director juridic al UiPath, Vasile Țiple, lansează Goodlegal, o platformă juridică menită să ofere companiilor un cadru al operațiunilor pentru a atinge conformitatea legală.

Goodlegal oferă diverse funcționalități, de la generarea de documente, inclusiv asamblarea lor prin drag-and-drop, până la documente juridice standard, editor și analiză de text juridic, semnătură electronică, funcționalități de automatizare și integrări.

În acest moment, piața juridică a utilizatorilor finali are două direcții diferite: platforme create pentru avocații externi și platforme create pentru avocații interni. Goodlegal abordează atât nevoile firmelor de avocatură, cât și ale avocaților interni ai unei companii.

Platform a primit o investiție pre-seed de 1,2 milioane de euro de la primii investitori ai UiPath, Earlybird Digital East Fund (care au condus runda de finanțare), Credo Ventures, Daniel Dines, dar și de la cel mai recent fond de investiții în tehnologie, Underline Ventures.

Echipa Goodlegal este compusă din Vasile Țiple, fost director juridic global al UiPath, Alexandru Căciulescu, profesionist în inginerie și cercetător cu experiență în companii precum UiPath și J.P. Morgan, Alexandru Tătăran și Ioana Teleanu, profesionist UX cu experiență în companii mari precum UiPath și ING Bank.

CITEȘTE ȘI: Cum a influențat pandemia Covid-19 utilizarea aplicațiilor mobile

Parteneri

Gripă aviară la o fermă de curcani din Brașov

Un focar de gripă aviară a fost detectat la...