20.4 C
București
duminică, mai 28, 2023
AcasăTechOrange extinde disponibilitatea rețelei 5G și la Suceava

Orange extinde disponibilitatea rețelei 5G și la Suceava

Articole Similare

Orange continuă dezvoltarea și extinderea infrastructurii de rețea din România și adaugă Suceava pe harta orașelor cu acoperire 5G.

Odată cu extinderea la Suceava, rețeaua Orange 5G este prezentă în 21 de orașe precum Arad, Bacău, Craiova, Brașov, București (acoperit 100%), Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Sibiu și Timișoara, dar și în localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale.

Cu viteze maxime de descărcare de până la 1,2 Gbps şi viteze medii de 600 Mbps, rețeaua Orange 5G este capabilă să ofere utilizatorilor o experienţă similară celei furnizată de internetul prin fibră optică.

În urma licitației de spectru recent organizată de ANCOM, Orange a câștigat dreptul de a utiliza 220 MHz în frecvențele 700 MHz, 1500 MHz și 3400-3800 MHz. Spectrul dobândit va contribui, în următorii 25 de ani, la dezvoltarea celor mai noi tehnologii precum 5G.

În urma licitației, Orange a devenit operatorul din România cu cel mai mare portofoliu de spectru, care își asumă cele mai multe obligații de acoperire a teritoriului national și dezvotare a rețelelor 5G și investiții de cel puțin 264,6 milioane euro.

CITEȘTE ȘI: Bucureşti este primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în rețeaua Orange

Parteneri

Engie şi Amazon au deschis cea mai mare fermă agrovoltaică din Italia

Compania franceză Engie şi Amazon au inaugurat vineri cea...