20.4 C
București
duminică, mai 28, 2023
AcasăPoliticLudovic Orban confirmă că Lucian Bode îl recomandase pe controversatul Mihăiță Ursu...

Ludovic Orban confirmă că Lucian Bode îl recomandase pe controversatul Mihăiță Ursu pentru șefia TAROM

Articole Similare

Ludovic Orban a confirmat că Lucian Bode, ministru al Afacerilor Interne și secretar general al PNL, este cel care l-a adus pe Mihăiță Ursu în funcția de director general al TAROM.

Ludovic Orban: Mihăiță Ursu „a fost recomandat” de Lucian Bode pentru șefia TAROM

Ludovic Orban: Întrebat la o televiziune despre Mihăiță Ursu dacă într-adevăr este finul lui Lucian Bode, fostul premier a răspuns: „Nu știu dacă e finul domnului Bode, dar a fost recomandat de domnul Bode”.

Și, acum un an, Grindeanu l-a adus înapoi pe omul lui Bode, ceea ce ridică…

„L-a adus dl Grindeanu… să fi fost o favoare pentru Bode? Că asta n-ar fi legal, avem o ordonanță de guvernanță corporativă. Acum înțeleg că l-a schimbat…

Sunt niște restanțe extraordinare. Eram într-un dialog cu Comisia Europeană pentru aprobarea acelui plan de restructurare la TAROM. Până nu vine aprobarea Comisiei pentru un proces care a început în 2020 și nu e încă finalizat, TAROM va trebui să dea înapoi niște sume pe care nu are de unde să le dea. Înseamnă faliment pentru TAROM dacă acest plan nu e aprobat. A trecut peste un an de când Grindeanu e la minister și acest plan nu e aprobat.

Se vede că în toate aceste companii numirile se fac pe cu totul alte criterii decât competența”, a declarat liderul USR, joi, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin.

Parteneri

Engie şi Amazon au deschis cea mai mare fermă agrovoltaică din Italia

Compania franceză Engie şi Amazon au inaugurat vineri cea...