5.9 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăPrahovalibera.roHoroscopul zilei de 10 ianuarie 2023

Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2023

Articole Similare

Dacia și brandurile chinezești câștigă teren în Italia

În ultimele luni, piața auto italiană a înregistrat...

FSB recrutează ucraineni în Transnistria

Serviciul secret al Rusiei, FSB, recrutează ucraineni în Transnistria,...

Război în Ucraina, ziua 740. Vladimir Putin, acuzat că vrea să destabilizeze Germania

Război în Ucraina, ziua 740. Duminică, ministrul german al...

Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2023 aduce energii pozitive pentru majoritatea zodiilor. Cu toate acestea, câteva ar putea să se simtă nedreptățite de astre și să fie mai apatice.

Este o perioadă de tranziție și modificări comportamentale. Oportunități în zona carierei și a banilor se ivesc spre finalul zilei.

BERBEC: 21 MARTIE – 19 APRILIE

Luna trece în Fecioara conștientă de sănătate în această dimineață, dragă Ram, cerându-ți să-ți analizezi obiceiurile de alimentație, somn și exerciții fizice. Aceste vibrații sunt toate despre îmbrățișarea stării de bine, așa că asigurați-vă că faceți alegeri inteligente pe tot parcursul zilei.

Între timp, Mercur formează un pătrat dur cu asteroidul vindecător Chiron, care ar putea declanșa nesiguranțe profesionale dacă nu aduci stabilitate, logică și eficiență în agenda ta ocupațională.

Tensiunile vor apărea mai târziu în ziua în care Venus formează un pătrat în T cu nodurile destinului, amenințând să vă perturbe sfera socială cu drame, despărțiri și prietenii rupte, așa că poate doriți să vă lăsați jos.

TAUR: 20 APRILIE – 20 MAI

Universul te va invita să profiti de ziua cu o abordare jucăușă, dragă Bull, în timp ce luna se mută în Fecioară și în sectorul graficului tău care guvernează distracția. Aceste vibrații sunt, de asemenea, pregătite să-ți ridice ego-ul, marcând ocazia perfectă de a aduce un pic de dramă look-ului tău.

Din păcate, nu toată lumea se va simți la fel de lipsită de griji ca tine, iar tensiunile s-ar putea manifesta dacă nu le oferi altora spațiu. Lăsați-vă intuiția să vă ghideze chiar acum, gravitând spre oamenii care sunt în stare de spirit. Dacă te trezești înconjurat de o grămadă de morocăni, folosește această energie pentru a lucra la un proiect creativ.

GEMENI: 21 MAI – 21 IUNIE

Emoțiile voastre vor fi sporite astăzi, dragi Gemeni, pe măsură ce luna migrează în Fecioară și în casa voastră a patra solară. Această plasare lunară vă poate face să vă simțiți stresați sau răniți, mai ales dacă nu v-ați luat suficient timp pentru a vă hrăni mintea, corpul și sufletul.

Încercați să vă concentrați pe respirația profundă și pe întindere dacă începeți să vă terminați, înțelegând că nu puteți controla ceea ce se întâmplă în jurul vostru, ci doar modul în care răspundeți.

Atenție la tensiune în această seară, când Luna se înfruntă cu Chiron, amenințănd să declanșeze schimbări de dispoziție sau conflicte, mai ales în viața ta domestică și în dinamica familiei.

RAC: 22 IUNIE – 22 IULIE

Luna se mută în Fecioară practică și în sectorul diagramei tale care guvernează procesul de gândire, dulce Rac, ajutând la îndepărtarea oricăror pânze de păianjen care s-ar fi putut manifesta recent în psihicul tău.

Folosește această energie pentru a te organiza în cadrul agendelor tale personale și profesionale, deoarece intelectul tău ridicat îți va permite să găsești soluții la orice probleme care îți afectează calea.

S-ar putea să fii forțat să te lupți cu probleme romantice mai târziu în ziua în care Mercur se confruntă cu Chiron, așa că trebuie să stabilești limite rezonabile și să-ți comunici clar dispozițiile. Ai grijă la nesiguranțe mai târziu în seara asta, când Luna se înfruntă cu Marte.

LEU: 23 IULIE – 22 AUGUST

Luați în considerare să vă organizați casa și biroul astăzi, dragă Leu, în timp ce luna migrează în Fecioară și a doua ta casă solară. Aceste vibrații sunt toate despre aprecierea împrejurimilor și aranjarea va aduce un sentiment neobișnuit de satisfacție.

Din păcate, o conexiune dură între Mercur și Chiron te poate face să fii copleșit dacă încerci să faci prea multe deodată. Fă-ți o favoare și rămâi organizat în agenda ta cu o listă de lucruri de făcut, gândindu-te cum să-ți faci așteptări rezonabile cu timpul liber pe care îl ai.

Atenție la tensiune în această seară, când Luna se înfruntă cu Marte, amenințând să declanșeze conflicte în comunitatea ta.

FECIOARĂ: 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Luna migrează în semnul tău în această dimineață, dulce Fecioară, împingându-te să intri în lumina reflectoarelor, în adevărul tău și în cel mai autentic sine. Din păcate, ego-ul tău ar putea juca jocuri cu inima și mintea ta, datorită unui pătrat dur între Mercur și Chiron.

Deși pot exista momente în care te găsește incertitudinea, încearcă să nu lași astfel de temeri sau anxietăți să te împiedice să evoluezi într-o versiune mai sofisticată și mai de succes a ta.

Ai grijă la tensiune mai târziu în seara asta, când Venus intră într-un pătrat cu nodurile destinului, deși aplecându-te în spiritualitatea ta te poate ajuta să scapi de aceste vibrații funky.

BALANȚĂ: 23 SEPTEMBRIE – 23 OCTOMBRIE

Nu te vei găsi în cea mai socială dintre dispoziții, dragă Balanță, pe măsură ce luna migrează în Fecioară și în sectorul diagramei tale care guvernează intimitatea. Între timp, Venus formează o legătură dură cu Chiron, amenințând să vă încordeze încurcăturile romantice și simțul echilibrului.

Tensiunile vor continua să crească pe măsură ce Venus se va înfrunta cu nodurile destinului, determinându-vă să căutați oportunități de a vă ridica moralul.

Cu toate acestea, ar trebui să evitați să apelați la terapia cu amănuntul, deoarece acest lucru nu vă va oferi ocazia de a aborda ceea ce se întâmplă cu adevărat în inima voastră. În schimb, plănuiți să vă dedicați seara îngrijirii de sine și introspecției.

SCORPION: 24 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Atenția pe care ceilalți o caută de la tine ar putea deveni puțin copleșitoare chiar acum, dragă Scorpion, pe măsură ce luna migrează în Fecioară în timp ce se conectează cu Jupiter expansiv.

Deși cu siguranță veți avea chef de companie și comunitate, încercați să nu vă suprasolicitați răspunzând la mesaje sau la apeluri telefonice la care nu sunteți super. Între timp, Mercur se înfruntă cu asteroidul vindecător, Chiron, amenințând să declanșeze dezorganizarea și ceața creierului.

Tensiunile se pot manifesta în casa ta mai târziu în această seară, pe măsură ce Venus formează un pătrat dur cu nodurile destinului, ceea ce face important să mergi ușor în jurul colegilor de casă temperamentali sau al membrilor familiei.

SĂGETĂTOR: 22 NOIEMBRIE – 21 DECEMBRIE

Totul se întâmplă cu un motiv, dragă Archer, dar pe măsură ce luna intră în Fecioară și în casa ta a zecea solară, vei căuta explicații logice la fiecare pas. Indiferent dacă ați avut de-a face cu probleme personale, profesionale sau de familie, dorința de a remedia ceea ce este stricat vă va depăși psihicul.

Din păcate, pe măsură ce Mercur se înfruntă cu Chiron pe cerul nostru, există șansa să vă răniți în procesul de ridicare a altora. Fă-ți o favoare și concentrează-te pe agenda ta, mai ales în ceea ce privește ambițiile ocupaționale.

Ai încredere că armonia te va regăsi în timp util, optând să călătorești pe valuri până când vor apărea ape liniștite.

CAPRICORN: 22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

Spiritul tău se va ridica astăzi, dragă Capricorn, pe măsură ce luna migrează în Fecioară și în sectorul hărții tale care guvernează norocul, filosofia personală și gândirea superioară.

Această plasare luminoasă vă va permite să vedeți frumusețea și entuziasmul chiar și în cele mai banale aspecte ale vieții, atâta timp cât vă deschideți spre minunea universului nostru.

Din păcate, un pătrat dur între Mercur și Chiron ar putea declanșa latura ta pesimistă, mai ales dacă te-ai simțit dezamăgit recent de familia sau prietenii tăi. Între timp, Venus se confruntă cu nodurile destinului, amenințând să declanșeze anxietate socială sau nesiguranțe.

VĂRSĂTOR: 20 IANUARIE  – 18 FEBRUARIE

Luna se mută în Fecioară și în casa ta solară a opta în această dimineață, dragă Vărsător, făcându-te să simți și să gândești la un nivel mai profund. Din păcate, pe măsură ce o serie de aspecte dure se manifestă pe cer, aceste sentimente ar putea să nu fie în beneficiul tău.

Găsirea optimismului tău ar putea simți ca o luptă chiar acum, ceea ce face important să eviți să te hrănești cu modele de gândire negative, obsesive sau care induc tensiuni.

De asemenea, poate doriți să vă urmăriți cuvintele când Mercur și Chiron se înfruntă pe cer sau ați putea ajunge să răniți sentimente și să spuneți ceva ce mai târziu regretați.

PEȘTI: 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

Sufletul tău va fi chemat să îmbrățișeze iubirea sub toate formele astăzi, dulce Fishy, ​​pe măsură ce luna intră în Fecioară și în sectorul hărții tale care guvernează problemele inimii.

Din păcate, nu toată lumea va avea cel mai bun comportament, iar nesiguranța ar putea apărea dacă îți așternezi speranțele în aprobarea celorlalți.

La celălalt capăt al acestei monede, încercați să nu o luați personal dacă prietenii sau iubitul dvs. par mai închise decât de obicei, deoarece toată lumea se va lupta să-și găsească centrul. De asemenea, ar trebui să evitați să vă comparați viața cu orice cont pe care îl urmăriți pe rețelele sociale, deoarece Mercur se înfruntă cu Chiron.

Parteneri

Fermierii cer demiterea unor funcționari. În caz contrar, vor relua protestele

Fermierii au trimis o scrisoare deschisă lui Klaus Iohannis...