20.4 C
București
duminică, mai 28, 2023
AcasăBucurestiNicușor Dan, primarul Capitalei, anunță că va fi implementată o nouă soluție...

Nicușor Dan, primarul Capitalei, anunță că va fi implementată o nouă soluție de fluidizare a traficului în București. În acest sens, vor fi realizate sensuri giratorii modulare în intersecțiile din oraș

Articole Similare

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că va fi implementată o nouă soluție pentru fluidizarea traficului din București. Este vorba despre realizarea unor sensuri giratorii modulare în intersecțiile orașului.

Acestea sunt confecționate din elemente modulare prefabricate din beton armat care se îmbină între ele și sunt dotate cu LED-uri cu încărcare fotovoltaică.

Au fost deja amplasate două astfel de sensuri giratorii în intersecțiile Șoseaua Petricani-Dimitrie Pompeiu și Doamna Ghica-Strada Heliade Între Vii.

Avantajele acestor soluții de trafic sunt timpul scurt de montaj, durata mare de garanție și rezistența în timp și mobilitatea crescută.

“În perioada următoare, Administrația Străzilor va propune Comisiei Tehnice de Circulație și alte locații pentru fluidizarea traficului prin amplasarea unor astfel de sensuri giratorii”, a spus Nicușor Dan.

Costul pentru realizarea fiecărei lucrări de construcție a unui sens giratoriu modular a fost de 450.000 de lei. Atât lucrările care au fost deja efectuate, cât și cele viitoare vor fi realizate în timpul nopții pentru a nu afecta traficul rutier din timpul zilei.

Parteneri

Engie şi Amazon au deschis cea mai mare fermă agrovoltaică din Italia

Compania franceză Engie şi Amazon au inaugurat vineri cea...