20.4 C
București
duminică, mai 28, 2023
AcasăBucurestiTrotuarele din Strada Fizicienilor din București reorganizate și modernizate – separarea fășiei...

Trotuarele din Strada Fizicienilor din București reorganizate și modernizate – separarea fășiei de asfalt pentru pietoni și mașini

Articole Similare

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat recent că au fost efectuate lucrări de modernizare și reorganizare a trotuarelor din Strada Fizicienilor din București.

În trecut, mașinile parcau pe trotuar, ceea ce obliga pietonii să meargă pe carosabil sau să facă slalom printre vehicule. Ca o soluție la această problemă, s-a decis să se micșoreze trotuarul, creând astfel atât un spațiu pentru parcare, cât și un loc pentru pietoni.

Negoiță a subliniat că aceasta nu era o situație normală sau civilizată pentru nici șoferi, nici pietoni.

După ce au fost efectuate lucrări de modernizare și reorganizare, trotuarele din Strada Fizicienilor din Sectorul 3 au fost clar delimitate. Astfel, siguranța și confortul cetățenilor din zonă vor fi crescute.

În timpul lucrărilor, au fost amenajate locuri de parcare și plantați copaci. Chiar dacă lucrările nu sunt încă finalizate, primarul Robert Negoiță a anunțat că trotuarele pot fi deja utilizate în siguranță și că mașinile pot fi parcate civilizat în locurile special amenajate.

În această săptămână, bugetul Sectorului 3 va fi pus în dezbatere publică, iar cetățenii sunt invitați să participe la dezbaterea care va avea loc pe 12 ianuarie, la sediul Primăriei Sectorului 3, de la ora 16:00. Cetățenii pot trimite, de asemenea, propunerile lor referitoare la buget până pe 11 ianuarie, prin e-mail la adresa relatiipublice@primarie3.ro, cu titlul “Amendament buget 2023”.

Parteneri

Engie şi Amazon au deschis cea mai mare fermă agrovoltaică din Italia

Compania franceză Engie şi Amazon au inaugurat vineri cea...