20.4 C
București
duminică, mai 28, 2023
AcasăEconomicAngajaţii de la Şantierul Naval Damen Mangalia au continuat protestele/ O întâlnire...

Angajaţii de la Şantierul Naval Damen Mangalia au continuat protestele/ O întâlnire cu conducerea companiei este programată miercuri

Articole Similare

Preşedintele Sindicatului Liber Navalistul, Laurenţiu Gobeajă, a declarat pentru News.ro,că secretarul de stat din cadrul Ministerului Economiei, Mihai Macaveiu, a venit la şantier.

“Au avut acţiuni de protest. Astăzi a vizitat şantierul şi domnul ministru secretar de stat din cadrul Ministerului Economiei împreună cu consilierul dumnealui. Pentru că a venit exact când salariaţii protestau, i-am spus că poate să vină să se adreseze direct angajaţilor, crezând că a avut o discuţie anterior cu angajatorul. Din păcate, mai mult i-a iritat pe salariaţi deoarece nu a transmis răspunsuri concrete, ci doar că urmează să aibă un dialog cu noi şi insista să ne retragem de la acea adunare, pentru a avea dialog. L-am rugat să aştepte să se termine pauza şi apoi am avut un dialog destul de lung şi am insistat să participe şi reprezentanţii angajatorului”, a declarat Laurenţiu Gobeajă. 

El a mai afirmat că miercuri, la ora 10.30, va avea loc o întâlnire cu reprezentanţii angajatorului şi administraţiei. 

“Mâine la 10.30 vom avea o întâlnire cu reprezentanţii angajatorului, administraţie şi managerii pentru a ne explica modalitatea de acordare a acelui bonus. Iar vineri avem şedinţa Comisiei Paritare. Va trebui să reluăm negocierile”, a mai transmis liderul de sindicat. 

Angajaţii Şantierului Naval Damen Mangalia protestează deoarece angajatorul refuză să acorde o creştere salarială corelată cu inflaţia şi sunt nemulţumiţi de faptul că în perioada următoare vor continua concedierile.

Parteneri

Engie şi Amazon au deschis cea mai mare fermă agrovoltaică din Italia

Compania franceză Engie şi Amazon au inaugurat vineri cea...