26.1 C
București
vineri, iulie 12, 2024
AcasăBucurestiPolițiștii au prins un bărbat din București care ardea cabluri în Parcul...

Polițiștii au prins un bărbat din București care ardea cabluri în Parcul Natural Văcărești pentru a vinde cuprul din interior

Articole Similare

Poliția Locală din București a anunțat că în data de 7 ianuarie 2023, un bărbat a fost prins în timp ce ardea mai multe cabluri electrice în Parcul Natural Văcărești. Acesta a fost identificat ca fiind B.S. în vârstă de 56 de ani și a fost predat Poliției Române.

B.S. a fost surprins de către polițiștii care patrulau prin parc, arzând un maldăr de cabluri electrice. Bărbatul voia să topească izolația acestora pentru a putea extrage și apoi vinde cuprul din interiorul cablurilor. Pentru a le putea arde, bărbatul a strâns un snop de vreascuri, pe care le-a aprins, apoi le-a aruncat peste aceste cabluri.

Totul a avut loc chiar în mijlocul Parcului Natural Văcărești, o zonă protejată în care aprinderea oricărui tip de foc este strict interzisă.

Polițiștii au stins imediat flăcările pentru a preveni extinderea și declanșarea unui incendiu. Polițiștii desfășoară acțiuni de control permanent.

Aprinderea oricărui tip de foc, inclusiv fumatul, în Delta Văcărești este sancționată cu o amendă între 3.000 și 6.000 de lei, conform regulamentului Parcului Natural Văcărești.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...