28.1 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăBucurestiPrimăria Sectorului 1 a anunțat numărul total de mașini ridicate din sector...

Primăria Sectorului 1 a anunțat numărul total de mașini ridicate din sector în anul 2022

Articole Similare

Primăria Sectorului 1 a transmis că numărul mașinilor ridicate de pe drumurile publice în anul 2022 a fost de 2.400. Acestea erau mașini vechi care ocupau locurile de parcare și îngreunau traficul în sector.

Acțiunea de eliberare a străzilor și trotuarelor din Sectorul 1 a fost una dintre preocupările administrațiilor publice din București în 2022.

Aceste mașini abandonate nu numai că îngreunează traficul din Capitală, dar și încurcă pietonii care sunt obligați să meargă pe carosabil.

O parte dintre aceste vehicule au fost ridicate chiar de proprietari, în urma somațiilor date de polițiștii locali, dar o parte au fost ridicate direct de către Poliția Locală Sector 1. Din numărul total de 2.400 de mașini, 320 au fost deja valorificate de administrația publică.

Acest număr de mașini ridicate reprezintă un record pentru Primăria Sectorului 1, fiind considerabil mai mare față de anul 2021, când poliția locală a ridicat 1.850 de vehicule abandonate.

Am ridicat rablele ruginite care ocupau inutil trotuarele și locurile de parcare și le-am vândut la fier vechi.

Astfel, am eliberat domeniul public și am adus și bani la bugetul Sectorului 1. Lucrăm în continuare intens la demersurile de a ridica rablele auto parcate la voia întâmplării în Sectorul 1, ținta noastră este să avem un oraș curat și disciplină în trafic, a declarat edilul Sectorului 1”, Clotilde Armand.

Poliția Locală Sector 1 va continua să ia în evidență mașinile abandonate pe domeniul public.

Cetățenii sunt rugați să semnaleze orice vehicul abandonat care îngreunează traficul rutier sau pietonal la numărul de telefon 021.9540, care este disponibil non-stop.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...