26.1 C
București
sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăBucurestiAccident spectaculos în traficul din București: un șofer a aterizat forțat cu...

Accident spectaculos în traficul din București: un șofer a aterizat forțat cu mașina pe separatorul de sensuri nesemnalizat din beton la Lidl Străulești

Articole Similare

Traficul din București a devenit din nou problematic după finalizarea vacanței de iarnă, cu evenimente neprevăzute și periculoase. Nu numai că străzile sunt aglomerate în orice moment al zilei, dar acest trafic este caracterizat de nervozitate și nerăbdare.

Se poate observa un exces de utilizare a claxoanelor, depășiri, schimbări bruște de bandă și chiar și un șofer care a ales să ocolească semafoarele la Obor prin treceri de pietoni și trotuare. Acest trafic devine și mai dificil în condiții de ploaie, care aduce probleme de vizibilitate și stres suplimentar.

Un accident a avut loc în condiții de ploaie și vizibilitate redusă pe strada Coralilor, aproape de Lidl Străulești. O mașină a ajuns pe separatorul de sensuri, care a fost semnalizat de membri ai grupului de Facebook „Infotrafic București și Ilfov”, pagina asociată site-ului infotraficromania.ro.

Imaginea este șocantă si ne întrebăm cum a putut sa se întâmple asa ceva, poate fi vina vitezei sau a vizibilității reduse, dar exista si un amănunt important care contribuie la aceasta situație: separatorul de sensuri începe brusc si nu este semnalizat.

Un bucureștean atrage atenția asupra acestui aspect : “Cei care nu cunosc zona și intră în depășire nu au de unde să știe că pe mijlocul drumului e un obstacol de genul ăsta”. Fericit, nu a fost rănit nimeni în urma acestui accident.

Semnalizarea deficitară este una dintre problemele traficului din București, precum trecerile de pietoni șterse și/sau insuficient luminate, semne de circulație ascunse printre crengile copacilor și lipsa iluminatului public pe mai multe străzi și bulevarde, precum o porțiune de câteva sute de metri de pe Bulevardul Beijing din București.

În zilele de iarnă, când se întunecă devreme și vremea este rea, problema este și mai mare.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...