15.3 C
București
marți, mai 28, 2024
AcasăPrahovalibera.roInna a fost cerută în căsătorie

Inna a fost cerută în căsătorie

Articole Similare

Cântăreața Inna a început anul cu dreptul, iar ea și iubitul ei și-au dus relația la un alt nivel. Inna a fost cerută în căsătorie de către Deliric, chiar la început de an.

Iubitul ei a reușit să o ia prin surprindere, iar artista s-a fotografiat cu inelul pe deget și a publicat imaginea pe rețelele sociale.

INNA A FOST CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE DE IUBITUL EI

Inna și Deliric formează un cuplu de câțiva ani, însă au fost foarte discreți în ceea ce privește relația lor. Cei doi s-au mutat împreună în pandemie și de atunci sunt nedespărțiți.

Anul 2023 a început cu planuri mari pentru cuplul format din Inna și Deliric. Artista a primit inelul de logodnă din partea iubitului ei și este mai fericită ca niciodată.

Cei doi se aflau în vacanță când Inna a fost luată prin surprindere cu întrebarea și cu bijuteria. Artista a imortalizat primele momente după ce s-a logodit și a publicat câteva imagini în care apare cu inelul pe deget și radiind de fericire.

Printre cei care s-au grăbit să o felicite pentru logodnă s-au numărat atât fani, cât și colegi de breaslă și persoane publice.

Delia, Antonia, Minelli, Andra Gogan, Amalia Năstase, Andreea Perju, Celia sau Edward Aninaru au fost câțiva dintre cei care i-au lăsat Innei comentarii prin care au felicitat-o.

CU CE SE OCUPĂ DELIRIC, LOGODNICUL INNEI

Dacă Inna este tot timpul în lumina reflectoarelor, iubitul ei este o prezență discretă în peisajul monden. Deliric, pe numele lui Răzvan Eremia, activează atât în industria muzicală, cât și în cea de fashion.

Acesta deține un brand de haine care se bucură de un real succes: Porc. Între Inna și iubitul ei este o diferență de vârstă de patru ani, în favoarea artistei. După unele standarde, aceasta este diferența ideală în cuplu.

Primele zvonuri legate de relația celor doi au apărut în anul 2020, în plină pandemie. Artista a recunoscut că ea și Deliric formează un cuplu, dar nu a dorit să dea prea multe detalii despre idila lor. Cei doi au călătorit mult împreună în acest timp și și-au dat seama repede că sunt suflete-pereche.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, spunea Inna pentru revista Elle, atunci când a recunoscut relația.

Câteva luni mai târziu, artista dădea un interviu în care vorbea despre ce funcționează în cazul lor, pentru ca relația să meargă bine. Deși a spus că se ferește să dea rețete, Inna a mărturisit că sunt câteva lucruri care garantează armonia în cuplu.

„Nu există o rețetă și mă feresc de sfaturi, soluții, cum se face. Fiecare persoană e diferită, fiecare cuplu e diferit, așa că tot ce pot să spun e că sunt câteva ingrediente de bază: încredere, respect, iubire, susținere, răbdare. Nu avem disensiuni pe plan artistic, dar nu pot să spun că treburile rămân la ușă, e imposibil în cazul nostru. Dar ne susținem unul pe celălalt în proiectele pe care le face fiecare.”, spunea Inna, într-un interviu pentru viva.ro.

Parteneri

România va livra grâu Israelului şi va primi tehnologie la schimb

Ministrul israelian al Agriculturii, Avi Dichter, a semnat duminică...