24.6 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăBucurestiProtest al locuitorilor din Greenfield în fața Primăriei lui Clotilde Armand |...

Protest al locuitorilor din Greenfield în fața Primăriei lui Clotilde Armand | Nicușor Dan: Primarul S1 este însărcinat să obțină drumul provizoriu prin pădure

Articole Similare

Fostul președinte rus amenință omenirea: „Aderarea Ucrainei la NATO ar însemna sfărâmarea planetei”

Fostul președinte rus amenință omenirea. Dmitri Medvedev, fostul președinte...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români se aşteaptă...

Care este tariful zborurilor spre orașele afectate de închiderea Văii Oltului

Tarif zboruri Tariful mediu al zborurilor spre oraşele afectate de...

Cartierul Greenfield din Băneasa, cu 6.000 de locuitori, este în alertă după închiderea Drumului Vadul Moldovei. Locuitorii se organizează pentru un protest în fața Primăriei Sectorului 1. În acest timp, Primarul General al Bucureștiului, Nicușor Dan, declară că Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, are mandatul Consiliului General să plătească taxa de administrare și să obțină o cale de circulație provizorie pe un teren de 300 m deținut de Romsilva.

”Avem o discuție pe provizoriu și una pe definitiv. Pe provizoriu, Consiliul General a mandatat pe primarul Sectorului 1 să obțină dreptul de administrare și în felul acesta să poată să schimbe, fiind administrator, funcțiunea acelei suprafețe de teren, în cale de circulație provizorie. Este o chestiune pe care primarul Sectorului 1 este mandatat să o facă.”, a spus, miercuri, Nicușor Dan, atunci când a fost întrebat cum se va rezolva problema de circulație a locuitorilor din Greenfield, cartierul care a fost construit începând din 2007 în zona Pădurii Băneasa, la limita cu șoseaua de centură.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...