21 C
București
vineri, septembrie 22, 2023
AcasăActualitateLuana, complice a fraților Tate, a rupt tăcerea: „Din străinătate sunt ordinele”

Luana, complice a fraților Tate, a rupt tăcerea: „Din străinătate sunt ordinele”

Articole Similare

Skoda a fabricat trei milioane de SUV-uri

Skoda este într-o atmosferă de sărbătoare, deoarece SUV-ul...

Lexus nu renunță la berline, deoarece cererea încă există

Pentru prima dată în istorie, SUV-urile au reprezentat...

Accesorii esențiale pentru motociclete: Un ghid cuprinzător pentru motocicliști

Atunci când ești pasionat de motociclete, îți dorești...

Luana Radu, numită și „îngerul” lui Andrew Tate a rupt tăcerea în privința celor doi frați. Fosta polițistă a devenit complice a fraților Tate. Ea a vorbit pentru prima dată despre caz, după ce a ieșit din arest pentru a merge la înmormântarea bunicii sale.

Luana a rupt tăcerea în cazul fraților Tate

Fosta polițistă a fost arestată alături de Andrew și Tristan Tate, dar și de Georgiana Naghel. Aceștia sunt acuzați de trafic de persoane, spălare de bani și viol.

Cu acordul autorităților, Luana a putut participa, astăzi, la înmormântarea bunicii sale. Ea a fost sub escorta polițiștilor și a făcut primele declarații despre subiect.

„Suntem nevinovaţi. Este un dosar fabricat în totalitate. Nu există niciun fel de probă. Din străinătate sunt ordinele. Spun adevăruri care dor. Se purtau frumos cu toată lumea. Nu am fost abuzată nici eu niciodată”, a declarat Luana Radu.

Magistrații au decis ca Tristan și Andrew Tate, împreună cu cele două complice ale lor, să rămână în arest până pe 30 ianuarie. Curtea de Apel București le-a respins cursurile.

Continuând cercetările, procurorii DIICOT au vizat o nouă locuință a fraților Tate, și anume, o vilă din Comarnic, județul Prahova. Acolo, cei doi frați și-ar fi organizat petrecerea de Revelion, însă, arestați, ei nu au mai ajuns.

Parteneri