28.1 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăActualitateMara Bănică a ajuns la spital. Care este starea ei de sănătate....

Mara Bănică a ajuns la spital. Care este starea ei de sănătate. „Am făcut o mare prostie”

Articole Similare

Mara Bănică a ajuns pe masa de operație pentru a patra oară. Aceasta a povestit că a făcut o mare prostie și că trebuie să suporte consecințele.

Mara Bănică a ajuns pe masa de operație pentru a patra oară din cauza implanturilor mamare. Ea și-a pus sâni pentru prima oară în anul 2007, dar a suferit un accident de mașină care i-a distrus implanturile.

După acest incident, Mara Bănică și-a pus implanturi mai mari, dar a renunțat la ele la scurt timp. Acum, vedeta recunoaște că a greșit și că nu a avut minte la vârsta respectivă.

„În 2007 a fost prima operație. Aveam totul rupt pe stânga… Și mușchiul s-a rupt. Sânul meu stâng era jos de tot și celălalt era normal. Am făcut prima operație, după aceea am revenit. I-am ridicat a doua oară. A treia oară am zis să ii fac mai mari. Am făcut o mare prostie acum niște ani.

Sfătuiesc fetele să nu își mai pună implant. Erau atât de mari si grei că nu mai puteam de spate. Îmi pare rău că am avut silicoane prea mari. Nu am avut minte și nu am ascultat doctorul când eram tânără. Am zis că merge așa, nu a mers, a avut doctorul dreptate. Nu mai puteam ridica copilul în brațe, nu mai puteam sta de durere, durerea se ducea pe brațe, cervicala mă durea”, a declarat Mara Bănică, în cadrul unei emisiuni.

Mara Bănică, implicată într-un accident

În urmă cu câțiva ani, Mara Bănică a fost grav rănită într-un accident de mașină, după ce a intrat într-un stâlp. Jurnalista a fost în comă, iar apropiații au crezut că aceasta va muri.

„Venisem de la războiul din Irak și primisem o mașină cadou de la fostul meu director. Am condus-o o lună și m-am înfipt în stâlp din cauza unor gropi, la 50 de metri de casă. Am fost în comă, toate coastele rupte pe stânga, fractură de sold, splina scoasă..a fost ceva rau. Am simțit moartea”, declara Mara Bănică, potrivit Cancan.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...