19 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăConstantaMiercuri, 11 ianuarie, la Prefectura Constanța a avut loc o ședință pentru...

Miercuri, 11 ianuarie, la Prefectura Constanța a avut loc o ședință pentru gestionarea epidemiilor

Articole Similare

Miercuri, 11 ianuarie, a avut loc la Prefectura Constanța o ședință pentru gestionarea epidemiilor. Au fost stabilite măsuri pentru monitorizarea cu atenție a infecțiilor acute respiratorii, gripei și pneumoniilor. În acest moment, nu există semne de alarmă sau o presiune semnificativă asupra sistemului sanitar județean.

„Astăzi, în ședința grupului de lucru pentru gestionarea epidemiilor, s-a stabilit monitorizarea cu atenție a infecțiilor acute respiratorii, gripei, pneumoniilor. În momentul de față, nu sunt semne de alarmare, nu este o presiune semnificativă pe sistemul sanitar județean. Urmărirea recomandărilor specialiștilor, nu a știrilor de senzație, consultarea medicului de familie în cazul simptomelor ușoare, apelarea la serviciile de urgență atunci când starea se înrăutățește, sunt măsuri logice care stau în puterea fiecăruia dintre noi“, a afirmat prefectul județului Constanța Silviu Coșa.

Notă:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică poate fi exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se respectă un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile prezentate în acest articol sunt de interes public, obținute din surse publice deschise.

Parteneri

Salamul de Sibiu revine oficial în SUA

Primul produs românesc de origine animală exportat pe piața...