19 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăPrahovalibera.roNae Constantin crede într-o minune – “Ploaia înseamnă bogăție”

Nae Constantin crede într-o minune – “Ploaia înseamnă bogăție”

Articole Similare

“Ploaia înseamnă bogăție. A fost vreme bună pentru fotbal, terenul perfect. Mie, personal, îmi place foarte mult, cred că și la băieți s-a văzut plăcere, un antrenament foarte reușit”- transmite tehnicianul Nicolae Constantin direct din cantonamentul Lupilor Galbeni desfașurat la Side (Antalya)

Optimism la extrem din partea antrenorului Nae Constantin ,Petrolul i-ar putea pierde pe Țicu, Huja și Grozav, dar Nicolae Constantin rămâne încrezător: „Facem echipa să meargă și așa”

Nu se va strica echipa. Dacă pleacă un jucător, pleacă în folosul clubului și spre binele lui. Mergem mai departe, are cine să vină de pe bancă. Sunt și copii de perspectivă a mai declarat Nicolae Constantin, antrenorul Petrolulului Ploiesti!

Pe de alta parte Claudiu Tudor, noul președinte al galben-albaștrilor, se află într-o postură delicată în această perioadă, din cauza problemelor financiare ale echipei!

Săptămâna viitoare vom avea o conferință de presă în care să prezentăm situația clubului, clară, așa cum este. Datoriile sunt în jurul a 2,1 milioane de euro! Trebuie să prezentăm defalcat, din ce se compun aceste datorii.

Nu vreau să dau în nimeni, dar nu sunt datorii făcute de mine sau de echipa cu care lucrez. Trebuie să ducem clubul mai departe și să scăpăm de aceste datorii. Ar fi ușor să ne dăm deoparte. Sau ‘eu mi-am luat banii și-am plecat, nu sunt ale mele’. Încercăm să rezolvăm”, a declarat Claudiu Tudor!

Petrolul jonglează cu colapsul financiar. „Găzarii” au promovat de pe locul 1 în primăvara 2022, au încheiat ediția de toamnă în prima divizie în preajma play-off-ului, pe locul 7, ramane de vazut daca Lupii Galbeni  se pot gândi la ținte pe măsura orgoliului suporterilor prahoveni.

blank

Parteneri

Salamul de Sibiu revine oficial în SUA

Primul produs românesc de origine animală exportat pe piața...