22 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăBucurestiUn camion a rămas blocat în Pasajul Unirii. Cu cât a fost...

Un camion a rămas blocat în Pasajul Unirii. Cu cât a fost amendat șoferul

Articole Similare

Un camion s-a blocat, joi dimineață, în Pasajul Unirii din București, însă nu la intrare, ci în mijlocul acestuia. Polițiștii au scos autoutilitara din pasaj, iar șoferul a fost amendat.

UPDATE ora 13:00: În urma verificărilor polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere au precizat că autoutilitara care a rămas blocată în pasaj avea efectuate „modificări constructive neomologate, ( n.r. suprastructura metalică depăşea dimensiunile vehiculului)”, a transmis Brigada Rutieră.

Șoferul a fost amendat cu suma de 870 de lei, iarca măsură tehnico-administrativă s-a dispus reţinerea certificatului de înmatriculare şi retragerea plăcuţelor cu numărul de înmatriculare, fiind eliberată o dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie.

UPDATE ora 11.24: După aproape 40 de minute camionul a fost scos cu ajutorul polițiștilor. Potrivit imaginilor transmise de Digi 24, roțile camionului au fost dezumflate pentru a putea ieși din pasaj.

Brigada Rutieră a anunțat astăzi, 12 ianuarie, că în Pasajul Unirii, pe sensul dinspre bd. Mărășești către Piața Universității, o autoutilitară a rămas blocată în interiorul pasajului. Mai multe echipaje de la Poliția Locală, dar și Poliția Rutieră încearcă să îl ajute pe șofer să scoată mașina din Pasajul Unirii.

Cel mai probabil șoferul a ignorat limitatorul de înălțime care se afla la intrarea în pasaj și a rămas blocat chiar în mijlocul pasajului.

În aceste momente, circulația în pasaj se desfășoară cu dificultate. Cu doar o zi înainte, în pasaj a început să plouă, iar Primăria Sectorului 4 a susținut că s-a spart o țeavă de apă.

Pasajul Unirii a fost redeschis în 4 septembrie, după ce a stat închis două luni și jumătate pentru reabilitare, iar de atunci, au avut loc cel puțin șase accidente: mai multe camioane, TIR-uri și autocare fie au distrus limitatorul de înălțime, fie au rămas blocate în pasaj.

Ultimul accident a avut loc înainte de Crăciun. Un autocar în care se aflau 47 de turiști greci a intrat în limitatorul de înălțime. Atunci, un cetățean grec a murit, iar mai multe persoane au fost rănite.

Foto: Facebook Info Trafic Rutier București

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...