34.3 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăConstantaO turmă de oi a blocat traficul pe Autostrada Soarelui!

O turmă de oi a blocat traficul pe Autostrada Soarelui!

Articole Similare

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...

Planurile UE privind hidrogenul verde au nevoie de un reality check

Obiectivele Uniunii Europene de a produce și importa hidrogen...

UE ar putea reduce tarifele de import pentru vehiculele electrice fabricate de Volkswagen şi BMW în China

Comisia Europeană a semnalat producătorilor auto germani Volkswagen şi...

Elon Musk anunţă că va muta companiile din California

Elon Musk a declarat, marţi, că va muta sediile...

O turmă de oi, însoțită de un cioban, a ocupat o bandă întreagă pe Autostrada Soarelui, în zona Cernavodă-Fetești, vineri dimineața 13 ianuarie. Circulația a fost îngreunată, șoferii lăsând animalele să traverseze șoseaua în liniște. Un echipaj al Poliției Naționale a dirijat circulația în zonă. Traficul rutier a fost îngreunat pe sensul spre Capitală, ca urmare a acestei situații neobișnuite.

Polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 s-au sesizat din oficiu ieri, în jurul orei 7.30, cu privire la faptul că o turmă de ovine, însoțită de conducători, a pătruns pe Autostrada A2, în zona km 157-160, pe prima bandă. Polițiștii prezenți la fața locului au asigurat siguranța traficului rutier, fără a crea restricții totale, și au îndepărtat animalele de pe partea carosabilă la primul punct posibil. Nu au fost înregistrate evenimente în timpul activităților.

Polițiștii au identificat și sancționat contravențional, cu o amendă totală de 10.005 lei, trei bărbați cu vârste cuprinse între 33 și 63 de ani, pentru pătrunderea pe autostradă ca pietoni și conducerea unei turme de animale pe autostradă. Nu au existat apeluri la 112 referitoare la această situație.

Notă:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, precizează că activitatea jurnalistică este scutită de anumite prevederi ale Regulamentului privind protecția datelor cu caracter personal, atunci când se respectă un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor personale. Informațiile prezentate în acest articol sunt de interes public, obținute din surse publice deschise.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...