5.9 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăPrahovalibera.ro“Fight for the final” – CSM PETROLUL PLOIEŞTI – FC ARGEŞ PITEŞTI!

“Fight for the final” – CSM PETROLUL PLOIEŞTI – FC ARGEŞ PITEŞTI!

Articole Similare

Dacia și brandurile chinezești câștigă teren în Italia

În ultimele luni, piața auto italiană a înregistrat...

FSB recrutează ucraineni în Transnistria

Serviciul secret al Rusiei, FSB, recrutează ucraineni în Transnistria,...

Război în Ucraina, ziua 740. Vladimir Putin, acuzat că vrea să destabilizeze Germania

Război în Ucraina, ziua 740. Duminică, ministrul german al...

CSM Petrolul Ploieşti susţine,astazi începând cu ora 19:15, în Sala Sporturilor Olimpia, un meci extrem de important în lupta pentru calificarea între cele mai bune zece echipe ale Ligii Naţionale de Baschet Masculin, în compania celor de la FC Argeş Piteşti. Va fi o partidă de „care pe care”, pentru că, pe de o parte, o victorie ne asigură clasarea între primele cinci formaţii ale Conferinţei A, în timp ce oaspeţilor le-ar oferi şanse mari la începlinirea aceluiaşi obiectiv, în condiţiile în care mai au de jucat, acasă, cu CSM Târgu Jiu şi CSM Miercurea Ciuc.

„Mai avem trei finale de jucat în această fază, cu Argeş, la Craiova şi cu Sibiu, iar asta este prima dintre ele. Evident că ne dorim foarte mult să obţinem victoria în meciul de mâine şi sper că şi publicul va fi alături de noi pentru a ne susţine, pentru că noi vom da totul pe teren. Cert este că va fi un meci foarte greu, pentru că Piteştiul chiar este o echipă solidă, acoperită pe toate posturile, cu mulţi jucători experimentaţi, aşa că va trebui să ne autodepăşim ca să putem câştiga”, spune antrenorul principal al echipei ploieștene Mihai Popa.

Tehnicianul nu va putea conta mâine pe serviciile lui Christian Chiţu, în continuare accidentat, dar îl va avea la dispoziţie pe Bogdan Popa, care a lipsit la Cluj-Napoca din cauza unei răceli.

Partida de astazi va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Ciprian Stoica, Alin Faur şi Ionuţ Mocanu, iar comisar din partea Federaţiei Române de Baschet va fi Doru Vinaşi, din Cluj-Napoca. Întâlnirea va fi transmisă „în direct” de Digisport, PrimaSport, dar şi pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet.

Parteneri

Fermierii cer demiterea unor funcționari. În caz contrar, vor relua protestele

Fermierii au trimis o scrisoare deschisă lui Klaus Iohannis...