35.9 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăConstantaÎn Mangalia vor fi create noi locuri de parcare pentru reședințe, în...

În Mangalia vor fi create noi locuri de parcare pentru reședințe, în locul fostelor garaje

Articole Similare

Fostul președinte rus amenință omenirea: „Aderarea Ucrainei la NATO ar însemna sfărâmarea planetei”

Fostul președinte rus amenință omenirea. Dmitri Medvedev, fostul președinte...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români se aşteaptă...

Care este tariful zborurilor spre orașele afectate de închiderea Văii Oltului

Tarif zboruri Tariful mediu al zborurilor spre oraşele afectate de...

Primăria Mangalia efectuează, în prezent, lucrări de amenajare a parcărilor de reședință pe străzile T.S. Săveanu și Albatros. În acest moment, lucrările se desfășoară pe strada Albatros, în spatele blocurilor 102-104 și A1, A2. Autoritățile locale afirmă că această zonă va avea o suprafață generoasă cu locuri de parcare, amenajate corespunzător. Primarul Mangaliei, Radu Cristian, a declarat că s-a întâlnit cu locuitorii din această zonă pentru a discuta despre locurile de parcare, amenajarea spațiilor verzi și alte intervenții din teren. El a precizat că pentru celelalte parcări cuprinse în planul de sistematizare, lucrările vor începe după ce terenul va fi liber de sarcini.

Conform planurilor de dezvoltare, Primăria Mangalia a finalizat recent mai multe parcări de reședință, prevăzute cu platforme betonate, spații verzi și iluminat ambiental. Recent, a fost finalizată o parcare cu 35 de locuri pe strada Portului, lângă un supermarket și o altă parcare cu 16 locuri pe strada Sirenei. În perioada următoare, vor fi construite alte parcări pe strada Petru Maior și vor fi continuate lucrările de amenajare a parcărilor pe locul fostelor garaje. Primarul orașului, Radu Cristian, a cerut scuze pentru orice inconvenient cauzat de aceste lucrări și a menționat că acestea sunt parte dintr-un proiect mai amplu de modernizare urbană.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, precizează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public, obținute din surse publice deschise.

 

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...