35.9 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăConstantaAtenție! Ce trebuie să știe asociațiile de proprietari!

Atenție! Ce trebuie să știe asociațiile de proprietari!

Articole Similare

Fostul președinte rus amenință omenirea: „Aderarea Ucrainei la NATO ar însemna sfărâmarea planetei”

Fostul președinte rus amenință omenirea. Dmitri Medvedev, fostul președinte...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români se aşteaptă...

Care este tariful zborurilor spre orașele afectate de închiderea Văii Oltului

Tarif zboruri Tariful mediu al zborurilor spre oraşele afectate de...

În conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 166/2022, care stabilește măsuri pentru acordarea unui sprijin pentru categoriile de persoane vulnerabile pentru a compensa prețul energiei, suportat parțial din fonduri externe nerambursabile și datorită creșterii prețului final pentru consumatorii de energie electrică și gaze naturale, pentru a dezvolta aplicația necesară pentru implementarea prevederilor OUG nr. 166/2022, Asociațiile de locatari/proprietari trebuie să semneze un protocol de colaborare cu C.N. Poșta Română S.A., pentru a permite transferul sumelor aferente mandatului poștal emis pentru utilizarea cardurilor de energie.

,,Protocoalele de colaborare (2 exemplare) vor ajunge la sediile asociațiilor de proprietari, prin factorii poștali, începând cu data de 16.01.2023. Vă rugăm să le completați până pe 20 ianuarie 2023 și să depuneți un exemplar la oficiul poștal din raza dumneavoastră de activitate, după ce au fost completate și semnate.

Pentru orice nelămuriri, vă rugăm să apelați următoarele persoane de contact: Gheorghe Fîcea – 0736705795 Bogdan Mocanu – 0736705676 Daniela Lăcătuș – 0799887601”, au spus reprezentanții Primăriei Constanța.

Notă:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, precizează că activitatea jurnalistică este scutită de anumite prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se menține un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor personale.

Informațiile din acest articol sunt de interes public, obținute din surse publice deschise.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...