25.4 C
București
sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăConstantaFetiță lovită pe trecere de pieton în Mangalia. Șoferiță care a fugit...

Fetiță lovită pe trecere de pieton în Mangalia. Șoferiță care a fugit de la locul faptei

Articole Similare

În Mangalia, o fetiță a fost lovită de o șoferiță, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferița a fugit de la locul accidentului, dar părinții copilei au reușit să o identifice și vor depune o plângere penală împotriva ei.

Este îngrijorător faptul că nu mai suntem în siguranță niciunde, fie că este vorba de stradă, de acasă sau de locul de muncă. Copiii sunt cei mai vulnerabili în această situație, iar în ultimul an au căzut victime șoferilor agresivi din trafic. Părinții își însoțesc de obicei copiii la grădiniță sau școală, însă există momente când acest lucru nu este posibil și atunci se produc aceste evenimente nefericite.

Mama copilului accidentat a declarat că șoferița, după ce a lovit-o pe fiica ei, „s-a urcat din mașină, a întrebat-o pe copilă dacă se simte bine. Fetița, speriată, a zis da, apoi doamna a urcat în mașină și a plecat.”.

Inițial, mama copilului nu a vrut să depună plângere, ci doar să ceară scuze șoferiței, dar s-a răzgândit după ce a mers la poliție și la spital. Ea a declarat: „Am fost la poliție, la spital. Pe camerele din zonă au găsit-o pe doamna respectivă. Urmează să fac plângere penală.”

Fetița a avut noroc că nu a suferit răni grave, doar o vânătaie pe piciorul stâng și o sperietură, dar acest incident arată că riscul este real. Șoferița a fost identificată, fiind depusă plângere împotriva ei iar permisul suspendat. Este important să fim atenți, mai ales în zonele în care se află școli și grădinițe, și să reducem viteza în aceste zone.

Precizări:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, precizează că activitatea jurnalistică este scutită de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se respectă un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile prezentate în acest articol sunt de interes public, obținute din surse publice deschise.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...