26.1 C
București
vineri, iulie 12, 2024
AcasăBucurestiS-au dat amenzi mari în Sectorul 2 al Capitalei

S-au dat amenzi mari în Sectorul 2 al Capitalei

Articole Similare

Primăria Sectorului 2 din București a anunțat pe pagina sa de Facebook că s-au amenzi mari nerespectarea legii în acest sector. Se încearcă sancționarea nerespectarea legii.

 Au fost date un total de 442 de amenzi și 55 de avertismente în perioada 6-12 ianuarie 2023, valoarea acestora depășind 45.000 de euro, adică 223.895 lei.

Parcările din București constituie o permanentă problemă. Șoferii care își lasă mașinile neregulamentar au fost sancționați sunt pe măsură. De asemenea, au fost amendați și cei care depozitează deșeuri în locuri nepermise, cei care fac comerț ambulant neautorizat și cei care consumă alcool în spațiul public.

Poliția Locală a Sectorului 2 transmite că bucureștenii vor trebui să le scoată din buzunar următoarele sume dacă nu respectă legea:

  • refuzul legitimării: 1.000 de lei
  • fumatul în spații închise: 500 de lei
  • tulburarea liniștii locatarilor în intervalul orar 22:00-8:00: 500 de lei
  • atitudine obscenă sau injurii: 350 de lei
  • blocarea accesului în curte sau în garaj: 580 de lei
  • deșeuri depozitate în spațiul public: 500 de lei

Cei care locuiesc în Sectorul 2 al Capitalei sunt sfătuiți să anunțe orice încălcare a legii la numărul de telefon 0219941 sau printr-un mesaj la adresa de e-mail office@politialocalas2.ro.

Totodată, autoritățile se străduiesc să demoleze și construcțiile neautorizate, pe cale administrativă, a chioșcurilor de tip carte-presă, cu ajutorul ADP 2.

Pe data de 13 ianuarie au fost desființate chioșcurile din zona intersecției Bulevadrul Carol I cu Strada Armand Călinescu și din dreptul intersecției Calea Moșilor cu Strada Olari.

Poliția Locală declară că acestea ocupau spațiul public în mod ilegal. Acum, în lipsa lor, trotuarele sunt mai libere. În plus, acțiunea Poliției Locale a Sectorului 2 de eliberare a spațiului public de astfel de construcții continuă.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...