6.8 C
București
luni, februarie 26, 2024
AcasăConstantaStradă din Constanța, în stare deplorabilă. Primăria nu bagă în seamă reclamațiile

Stradă din Constanța, în stare deplorabilă. Primăria nu bagă în seamă reclamațiile

Articole Similare

Rusia va avea îndrăzneala să atace Europa? De ce nu este imposbil

Varianta ca Rusia să extindă operațiunile militare împotriva democrațiilor...

SUA şi Marea Britanie au desfăşurat noi lovituri asupra unor ţinte houthi în Yemen

SUA şi Marea Britanie au desfăşurat, sâmbătă, lovituri împotriva...

În imaginea de mai sus se poate vedea o stradă și un trotuar din unul dintre cartierele din Constanța. Strada este plină de gropi care par să încerce să bată un record de adâncime în fiecare zi, în timp ce trotuarele nu există. În locul lor, se pot observa spații pline cu noroi și gunoaie.

Imaginea prezentată este de pe strada Constantin Bobescu, din zona Inelului II. Nu demult, aceasta era o uliță de pământ. În timpul mandatului lui Făgădău, firma Confort Urban a asfaltat-o, dar fără să acorde atenție calității muncii.

În zona surprinsă în fotografie, nu s-a construit o fundație adecvată, ci s-a turnat asfaltul direct pe pământ, iar rezultatul se poate observa. De asemenea, în același mandat, conducerea primăriei a luat decizia de a neglija trotuarele. Ei considerau că era mai important să permită circulația mașinilor decât să asigure o zonă sigură pentru oameni. Această situație a fost semnalată de mai multe ori către primărie, însă, recent, Confort Urban a turnat un strat de asfalt, dar acesta a dispărut între timp și de atunci nimeni nu a mai luat nicio măsură.

Parteneri