15.4 C
București
marți, mai 28, 2024
AcasăBucurestiUn bărbat a fost încătușat în București, după un conflict în familie....

Un bărbat a fost încătușat în București, după un conflict în familie. În timpul intervenției poliției în locuință a izbucnit un incendiu

Articole Similare

Polițiștii bucureșteni au intervenit, luni, în jurul orei 14.00, la o locuință din Sectorul 5 a Capitalei, într-un caz de violență domestică semnalat la numărul de urgență 112.

„Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au depistat un bărbat ce nu a dat curs solicitărilor acestora și ar fi devenit violent, motiv pentru care a fost imobilizat și încătușat”, a transmis Poliția Capitalei.

În timpul intervenției, în imobil a izbucnit un incendiu, iar polițiștii prezenți au pătruns în locuință, unde au identificat o femeie ce prezenta leziuni în zona gâtului, pe care au scos-o din casă.

De asemenea, la fața locului a fost identificat un minor, copilul acestora, care nu prezenta leziuni, aflându-se în afara oricărui pericol.

Femeia a fost transportată de urgență, de un echipaj medical, la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Potrivit Poliției Capitalei, bărbatul se află în custodia polițiștilor și a fost condus la sediul secției, în vederea continuării cercetărilor.

Parteneri

România va livra grâu Israelului şi va primi tehnologie la schimb

Ministrul israelian al Agriculturii, Avi Dichter, a semnat duminică...