15.3 C
București
marți, mai 28, 2024
AcasăBucurestiFiul interlopului Sile Cămătaru a fost prins de autoritățile italiene

Fiul interlopului Sile Cămătaru a fost prins de autoritățile italiene

Articole Similare

Fiul interlopului Sile Cămătaru din București, care a fost condamnat la 3 și 7 luni de închisoare, anul trecut, a fost prins de autoritățile din Italia. Acesta a fost reținut în baza mandatului european de arestare emis pe numele său.

Bărbatul găsit de polițiștii italieni ar fi fiul interlopului Sile Cămătaru din București, potrivit informațiilor furnizate de Antena 3 CNN. Daniel Vasile Cămătaru a dispărut din România înainte ca instanța să ia o decizie finală în dosarul în care era judecat.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a anunțat că fiul interlopului a fost găsit în Italia de către autorități la data de 16 ianuarie 2023.

Pe numele bărbatului a fost emis un mandat european de arestare, iar în baza acestuia a fost reținut de autoritățile italiene.

Daniel Vasile Cămătaru a fost condamnat pentru:

  • Comiterea de infracțiuni la regimul rutier
  • Nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu. Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei prin intermediul atașatului român din Italia și prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE, a declarat DGPMB.

Autoritățile italiene vor demara acum procedura prevăzută de lege pentru a pune în aplicare mandatul european de arestare, în vederea predării bărbatului.

Parteneri

România va livra grâu Israelului şi va primi tehnologie la schimb

Ministrul israelian al Agriculturii, Avi Dichter, a semnat duminică...