28.1 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăPrahovalibera.roSebastian Dobrincu a plecat de la Survivor România în cârje: „Am nevoie...

Sebastian Dobrincu a plecat de la Survivor România în cârje: „Am nevoie de intervenție medicală de urgență”

Articole Similare

„Ca să fiu sincer, mă simt frustrat. Până acum, Survivor mi-a priit, în schimb, toate lucrurile astea se întâmplă cu un motiv, pare că atât a fost. Termin cu zâmbetul pe buze, recunoscător pentru ce am trăit și plec cu multe lecții. Verdictul medical spune că am nevoie de intervenție medicală de urgență și sincer intervenția asta doare mai puțin decât frustrarea mea. Am venit aici să lupt și să trăiesc la maxim experiența asta”, a spus Sebastian Dobrincu, vizibil afectat.

„Sănătatea este întotdeauna la cel mai înalt nivel de importanță pentru noi, așa că, Sebastian, din punct de vedere medical, tu nu mai poți continua. Pentru tine, Survivor se oprește aici”, a spus și Dan Pavel.

În continuare, Sebastian Dobrincu a tras un semnal de alarmă privind sistemul de sănătate din România.

„Mă doare sufletul că nu pot să fiu alături de voi și o sî=ă văd de acasă. Toate zilele astea am fost cu gândul doar la voi și sunt mândru de tot ce o să faceți de acum încolo. Oricum ne vedem în țară sănătoși, sper. Un pas greșit schimbă tot. În zilele petrecute în spital nu am putut să remarc un lucru: până și în Republica Dominicană și vreau să trag un semnal de alarmă pentru cei care pot să contribuie pentru fundația Metropolis”

După plecarea lui Sebi din junglă, concurenții din echipa Faimoșilor au fost extrem de afectați și nu au ezitat să arate asta.

Doc a fost cel mai afectat: O pană din aripa mea. O să zbor mai jos un pic, poate. Dar ca orice pană care cade, voi zbura din nou, poate. Sebi va fi bine, se va opera și ne vom vedea acasă. 

Vica: Am pierdut cel mai mișto om, coechipier și noi am avut ce învăța de la el. Are niște chestii la care seamănp cu fiul meu și mereu când mă uitam la Sebi îl vedeam pe David.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...