28.1 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăBucurestiIncident la un liceu din București. Un bărbat s-a certat cu polițiștii...

Incident la un liceu din București. Un bărbat s-a certat cu polițiștii locali, apoi a forțat intrarea

Articole Similare

Un incident a avut loc la un liceu din București, unde un bărbat s-a luat la certă cu polițiștii locali. În toiul conflictului, bărbatul a forțat intrarea în școală.

Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de marți, în jurul orei 10. La un moment dat, polițistul local care monitoriza accesul la poarta Liceului Tehnologic Dragomir Hurmuzescu și care a văzut ce se întâmplă a solicitat ajutor prin Serviciul Dispecerat Operațional.

Polițistul a reclamat că, pe trotuarul din fața liceului respectiv, un bărbat are un conflict cu polițiștii locali. Bărbatul era agresiv, atât fizic, cât și verbal cu aceștia. Câteva minute mai târziu, același bărbat a forțat intrarea în unitatea de învățământ. În acel moment, echipajul de poliție chemat să intervină a acționat și a imobilizat bărbatul, prin mijloace nonviolente.

Nu se știe exact motivul pentru care bărbatul a devenit agresiv, dar se cunoaște, însă, faptul că nimeni nu a fost rănit. După ce au apărut ajutoare pentru polițiștii locali, bărbatul a devenit cooperant și le-a transmis datele sale organelor de poliție. Singura sa condiție a fost să i se permită să facă un apel telefonic la 112.

În urma apelului dat de bărbat, la locație s-a prezentat un echipaj al secției 23 de Poliție și o autospecială SMURD. Persoana în cauză a fost sancționată conform legii pentru neregulile făcute. Acest incident a fost povestit pe pagina de Facebook a Poliției Locale a Sectorului 3, la scurt timp după.

Postarea Poliției Locale a Sectorului 3

Incident neplăcut la Liceul Tehnologic Dragomir Hurmuzescu. Marți 17.01.2023 în jurul orei 10:15, polițistul local aflat în serviciul de monitorizare/control acces la poarta nr. 1 aferentă unității de învățământ mai sus menționată a solicitat sprijin prin Serviciul Dispecerat Operațional. La fata locului, pe trotuarul din fața Liceului Tehnologic Dragomir Hurmuzescu o persoană de sex bărbătesc se manifesta foarte agresiv atât fizic cât și verbal impotriva polițiștilor locali. Persoana în cauză a forțat intrarea în unitatea de învățământ, moment în care colegii noștri au intervenit prin mijloace nonviolente pentru imobilizarea acesteia. Bărbatul în cauză a devenit cooperant si a furnizat datele solicitate cu condiția sa îi fie permis apelul telefonic la numărul de urgență 112.

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...