1.1 C
București
sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăPoliticOrban anunță că va fi scandal mare între PSD și PNL la...

Orban anunță că va fi scandal mare între PSD și PNL la rotativă: „Este clar că PSD nu vrea să dea Ministerul Transporturilor”

Articole Similare

Topul celor mai bune mașini second hand de buget

Oricât de incredibil ar părea, există și mașini...

Gripă aviară la o fermă de curcani din Brașov

Un focar de gripă aviară a fost detectat la...

Trupele Wagner decimate în Ucraina ajung în cimitire

Se știe deja că Grupul Wagner a recrutat pușcăriași...

SUA a trimis un nou ambasador în Rusia

Lynne Tracy, noul ambasador al Statelor Unite în Federaţia...

Liderul Forta Dreptei, Ludovic Orban, a declarat miercuri in emisiunea Talk News de la Prima News TV, despre rotatia premierilor in coalitia PSD-PNL, asteptata in luna mai, ca va fi un subiect de scandal, pentru ca este clar ca PSD nu vrea sa dea Ministerul Transporturilor la PNL, pentru ca este un minister foarte puternic.

”Va fi un subiect de scandal, in protocolul coalitiei este prevazut foarte clar ce se intampla, vicepremierul PSD dispare din schema si este inlocuit de un vicepremier PNL, pentru ca PSD preia premierul, SGG-ul pleaca de la PSD la PNL, ca asa a fost negocierea, Ministerul de Finante pleaca de la PSD se duce la PNL si mai exista un schimb, prevazut in protocol, Ministerul Transporturilor, care pleaca de la PSD si se duce la PNL si ministerul Fondurilor Europene care pleaca de la PNL la PSD”, a spus Ludovic Orban, citat de news.ro.

Liderul Forta Dreptei Ludovic Orban a aratat ca ”este clar ca PSD nu vrea sa dea Ministerul Transporturilor, pentru ca ministerul este foarte puternic si are foarte multa influenta”.

”Va fi un moment de tensiune pentru ca aici e clar ca PNL isi va dori ministerul Transporturilor”, a spus Orban.

Liderul Forta Dreptei a mai spus ca este exclus scenariul in care Nicolae Ciuca ramane premier la rotativa, cu sustinerea PSD. ”Nu isi poate permite o astfel de slabiciune PSD si chiar daca ar incerca unii din conducerea PSD (..) tot nu ar tine. Ciolacu nu mai poate sa dea inapoi”, a aratat Orban.

Parteneri

Gripă aviară la o fermă de curcani din Brașov

Un focar de gripă aviară a fost detectat la...