19 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăClujWizz-Air anunță noi curse din Cluj-Napoca înaintea sezonului de vară

Wizz-Air anunță noi curse din Cluj-Napoca înaintea sezonului de vară

Articole Similare

Pasagerii din București și Cluj-Napoca pot zbura acum către Antalya, un important resort în regiunea Mării Mediterane, recunoscut pentru străzile sale întortocheate, casele vechi din lemn și zidurile orașului antic.

Antalya este un oraș atractiv, cu bulevarde umbroase mărginite de palmieri, hoteluri impresionante, atracții istorice și un vechi port roman plin de iahturi. Antalya este cunoscută drept perla Rivierei Turciei pentru apa sa limpede, viața de noapte, excursiile cu barca, numeroasele locații pentru plajă cu servicii excepționale și obiectivele unice care datează din Antichitate. Coasta mediteraneeană a provinciei Antalya oferă o mulțime de opțiuni all-inclusive destinate familiilor pentru o vacanță perfectă.

Cluj-Napoca – Antalya, începând cu 18 mai 2023, în fiecare joi și duminică
„Este foarte importantă această rută pentru că Antalya este una din destinațiile preferate de către clujeni. Suntem în discuții și cu alte companii aeriene pentru mărirea frecvențelor și pentru destinații noi”, a declarat David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional Cluj.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager în cadrul Wizz Air, a spus: „Suntem extrem de încântați să anunțăm noi rute care oferă pasagerilor conexiuni între România și Turcia. Cu peisaje minunate, o istorie fascinantă și o arhitectură incredibilă, țara oferă câte o atracție pentru orice călător. Aceste rute reflectă angajamentul nostru de a oferi clienților din România o conectivitate îmbunătățită, tarife accesibile și mai multe opțiuni de zbor, mai ales pe măsură ce ne extindem continuu rețeaua. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm pasagerii la bordul aeronavelor noastre noi, eficiente și sustenabile”.

Wizz Air operează o flotă de 177 de aeronave Airbus A320 și A321.

Citește și: Firma de casă a primăriei clujene ia 24 milioane lei pentru tencuieli la clădirile administrației locale EXCLUSIV

Articolul Wizz-Air anunță noi curse din Cluj-Napoca înaintea sezonului de vară apare prima dată în Ziar Gazeta de Cluj.

Parteneri

Salamul de Sibiu revine oficial în SUA

Primul produs românesc de origine animală exportat pe piața...