35.9 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăConstantaFirma Sandblasting SRL rămâne fără o hală de producție. Există oare probleme...

Firma Sandblasting SRL rămâne fără o hală de producție. Există oare probleme financiare?

Articole Similare

Fostul președinte rus amenință omenirea: „Aderarea Ucrainei la NATO ar însemna sfărâmarea planetei”

Fostul președinte rus amenință omenirea. Dmitri Medvedev, fostul președinte...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români se aşteaptă...

Care este tariful zborurilor spre orașele afectate de închiderea Văii Oltului

Tarif zboruri Tariful mediu al zborurilor spre oraşele afectate de...

Firma Sandblasting SRL, deținută de asociații Borș Gheorghe și Apolozan Mădălina Beatrice, a rămas fără o hală de producție, întrucât aceasta a fost scoasă la licitație pentru suma de 18.000 de euro, din cauza datoriilor acumulate. În această hală se executau servicii de vopsitorie și sablare pentru obiecte mari.

Apolozan Mădălina Beatrice este una dintre proprietarele Vilei Știrbey din Mamaia. Hală scoasă la licitație la un preț foarte mic Bunurile firmei Metacom Sandblasting SRL, deținută în proporție de 95% de către Borș Gheorghe și în proporție de 5% de către Apolozan Mădălina Beatrice, au fost scoase la licitație. Aceasta din urmă este asociată și în firma care a cumpărat Vila Știrbey din Mamaia.

Referindu-ne la Metacom Sandblasting, aceștia au pus la licitație hală de producție. Este vorba despre o clădire C3 – Hala de producție, exclusiv infrastructura acesteia, amplasată pe terenul proprietatea unei alte persoane juridice, licitată la prețul de 88.539 lei, exclusiv TVA, echivalentul a 18.000 de euro. În cazul în care nu se va ajunge la o adjudecare, licitația se va relua în fiecare vineri a săptămânii, la aceeași oră și în aceleași condiții. Este interesant de văzut cât de repede se va vinde hală, ținând cont de faptul că prețul este unul foarte mic pentru profitul care poate fi obținut din aceasta.

Informații despre Metacom Sandblasting SRL

Societatea are ca activitate principala sablarea și vopsirea navelor, realizarea de instalații pentru vopsitorii, vopsirea în câmp electrostatic. A fost fondată în 1999, cu sediul în Constanța. În anul 2021, a raportat o cifră de afaceri de 7.912 RON, datorii de 1.474.849 RON și un profit net de -219.203 RON. În același an, societatea avea 2 angajați.

Precizări:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, precizează că activitatea jurnalistică este scutită de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, atâta timp cât se menține un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din acest articol sunt de interes public, obținute din surse publice deschise.

 

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...