3.4 C
București
marți, noiembrie 28, 2023
AcasăEconomicSpătaru: Companiile au solicitat de 10 ori mai mulţi bani în comparaţie...

Spătaru: Companiile au solicitat de 10 ori mai mulţi bani în comparaţie cu fondurile schemei de ajutor puse la dispoziţie de Ministerul Economiei, în 2022 / La începutul lunii martie deschidem un nou apel pentru încă 150 de milioane de euro

Articole Similare

Legumele și fructele, suplimentele alimentare și zaharurile, alimentele cu abateri de la norme în 2023

Legumele și fructele, suplimentele alimentare și zaharurile sunt produsele...

Australia are prea multe oi, iar fermierii le oferă gratuit

Excesul de carne de oaie din Australia a făcut...

Biden nu participă la COP28 în Dubai

Preşedintele american Joe Biden nu va participa la Conferinţa...

Trei studenţi palestinieni, împuşcaţi în Vermont

Trei studenţi palestinieni au fost împuşcaţi în Burlington, Vermont,...

„Cerere uriaşă a industriei prelucrătoare pentru granturi pentru investiţii. Companiile au solicitat de 10 ori mai mulţi bani în comparaţie cu fondurile schemei de ajutor puse la dispoziţie de Ministerul Economiei, în 2022. Aproape 100 de companii au trimis proiecte pentru granturile puse la dispoziţie de Ministerul Economiei prin schema de ajutor de stat pentru industria prelucrătoare. 26 dintre acestea au reuşit să obtină punctaj de 100% la criteriile de eligibilitate. Cererea foarte mare mă motivează să continui sprijinul pentru industria prelucrătoare”, a scris Florin Spătaru, vineri pe Facebook. 

 

El a mai precizat că, la începutul lunii martie, Ministerul Economiei va deschide un nou apel pentru încă 150 de milioane de euro.

 

„Din 2024 schema de ajutor de stat pentru industria prelucrătoare va deveni schema multianuală, cu un fond de sprijin majorat la 500 de milioane de euro/an. Acesta a fost principalul mesaj pe care l-am transmis, astăzi, la Ploieşti, la o dezbatere organizată de Camera De Comert Prahova cu mediul de afaceri local”, a completat ministrul Spătaru.

Parteneri

Legumele și fructele, suplimentele alimentare și zaharurile, alimentele cu abateri de la norme în 2023

Legumele și fructele, suplimentele alimentare și zaharurile sunt produsele...