28.1 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăBucurestiIeri, 20 ianuarie, un șofer și-a lăsat mașina în Pasajul Unirii, plecând...

Ieri, 20 ianuarie, un șofer și-a lăsat mașina în Pasajul Unirii, plecând pe jos. Astfel, traficul din centrului Capitalei s-a blocat

Articole Similare

Un bucureștean a blocat traficul în Pasajul Unirii, după ce a parcat mașina în mijlocul tunelului. Bărbatul a coborât din vehicul și a plecat mai departe pe jos. Primarul Daniel Băluță a postat pe TikTok o înregistrare de pe camerele de supraveghere din Pasajul Unirii, unde se poate observa cum un șofer oprește mașina pe banda din stânga, coboară din ea, ia ceva din vehicul, închide ușile și pleacă pe jos. Incidentul a avut loc ieri, la ora 8:40.

Nu se cunoaște cu precizie motivul pentru care șoferul a decis să abandoneze mașina în mijlocul unuia dintre cele mai circulate pasaje din București. Potrivit informațiilor transmise pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, mașina ar fi rămas fără combustibil. Un participant la trafic a raportat că mașina rămasă în pană se află în Pasajul Unirii, sensul spre Universitate și că sunt două mașini de poliție lângă ea. Atenție la prima bandă!

Cei care au vizionat filmarea postată pe TikTok s-au distrat din cauza șoferului care a ales să parcheze mașina în mijlocul drumului în timpul orei de vârf, când traficul din centrul orașului este foarte aglomerat.

Cu toate acestea, au existat și persoane care au înțeles situația șoferului, amintind că în Pasajul Unirii nu există semnal la telefon și argumentând că cel mai probabil mașina s-a defectat și șoferul a plecat să sune după ajutor.

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...