24.8 C
București
marți, septembrie 26, 2023
AcasăClujNoi facilități acordate gherlenilor

Noi facilități acordate gherlenilor

Articole Similare

Cele mai bune mașini de tractat rulote în 2023

Remorcarea unei mașini nu se rezumă doar la...

Franţa va investi 150 de milioane de dolari în Fondul Internaţional pentru Dezvoltare Agricolă

Preşedintele francez Emmanuel Macron s-a angajat să investească 150...

Românii nu vor intra în SUA fără viză nici anul viitor

Kathleen Kavalec, ambasadoarea SUA la Bucureşti, a declarat că...

Sophia Loren a fost spitalizată

Sophia Loren a fost transportată de urgenţă la spital...

Nu numai populația marilor municipii suferă de criză de timp, ci și locuitorii unor orașe de provincie, cum este Gherla. Chiar dacă acolo administrația locală și până acum a reușit să-și organizeze eficient activitatea cu publicul, în timpurile noastre este nevoie de introducerea metodelor moderne de efectuare a plăților și impozitelor.

Primăria Municipiului a introdus o nouă aplicație online, „Gherla 24”, pe care o poate descărca orice cetățean al urbei, alegând o procedură de validare din cele disponibile. După validarea contului se poate vedea situația debitelor, se pot efectua plăți, se poate programa audiență și se pot transmite solicitări online.

O altă inițiativă a Primăriei din Gherla este instalarea terminalului „SelfTax” la poarta instituției de pe strada Bobâlna, unde în orice zi și la orice oră se poate efectua plata integrală a taxelor și impozitelor locale cu cardul, utilizând acest aparat. Prin folosirea noului terminal „SelfTax” se evită cozile la ghișee, plățile fiind efectuate civilizat și în condiții avantajoase.

La Gherla a fost necesară introducerea acestor aparate fiindcă mai ales în această perioadă a anului lumea s-a înghesuit în spațiul mic al serviciului respectiv din primărie. Populația municipiului vrea să-și achite aceste obligații imediat cum începe noul an, bucurându-se de avantajele financiare. Prin aceste înlesniri electronice se economisește timp, dar și nervi.

Szekely Csaba

Parteneri

Franţa va investi 150 de milioane de dolari în Fondul Internaţional pentru Dezvoltare Agricolă

Preşedintele francez Emmanuel Macron s-a angajat să investească 150...