26.1 C
București
sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăConstantaBărbați beți și fără permis de conducere au fost prinși conducând pe...

Bărbați beți și fără permis de conducere au fost prinși conducând pe drumurile din Constanța

Articole Similare

La data de 21 ianuarie, în jurul orei 5.00, polițiștii din orașul Năvodari au identificat un bărbat în vârstă de 48 de ani care conducea un autoturism pe strada Albinelor din Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Testarea cu aparatul etilotest a arătat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice pentru a se stabili alcoolemia în sânge.

La data de 21 ianuarie, în jurul orei 2.45, polițiștii din municipiul Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat în vârstă de 23 de ani care conducea un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 20 ianuarie, în jurul orei 1.40, polițiștii din Secția 1 Rurală Constanța au identificat un bărbat în vârstă de 35 de ani care conducea un autoturism pe DN 3, în localitatea Ovidiu, fără permis pentru vreo categorie.

Tuturor li s-a întocmit dosar penal.

Notă:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, precizează că activitatea jurnalistică este scutită de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public, obținute din surse publice deschise.

 

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...