14.5 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăPrahovalibera.roHoroscopul zilei de 23 ianuarie 2023

Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2023

Articole Similare

Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2023 este de partea zodiilor. Astrele vor ghida nativii care întâmpină dificultăți, spre a le arăta calea cea bună. De asemenea, Universul recomandă ca toți nativii din zodiac să fie mai atenți la sănătatea lor.

Racii trebuie să lucreze mai mult cu latura lor emoțională. Sunt foarte sensibili, iar acest lucru poate să devină enervant pentru unele persoane din jurul lor. Astrele recomandă ca Racii să se concentreze pe autocunoaștere și să-și găsească activități noi prin care să-și consume energia.

BERBEC: 21 MARTIE – 19 APRILIE

Nu fi surprins dacă astăzi te simți mai deschis și mai nebunesc decât de obicei, dragi Berbec, în timp ce Luna Vărsător traversează Saturn și Venus devreme în această dimineață. O val de creativitate te va găsi în acest climat cosmic, așa că asigurați-vă că scrieți în jurnal sau lucrați la un proiect pasional dacă sunteți atras să faceți acest lucru.

Veți observa o schimbare până la mijlocul dimineții, când Luna își va face debutul în Pești, punându-vă într-un spațiu mai gânditor și mai privat. Oferă-ți mult spațiu pentru timpul singur, mai ales mai târziu în seara asta, când Luna se înfruntă cu Marte, amenințănd să declanșeze tensiuni și certuri.

TAUR: 20 APRILIE – 20 MAI

S-ar putea să primești îndrumări de dincolo de văl cu privire la cum să-ți procedezi astăzi cu obiectivele profesionale, dragă Taur, datorită unei serii de aspecte de susținere din cer. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a-ți comunica ambițiile cu universul, deoarece stelele vor fi dornice să te ajute.

Vei observa o schimbare până la mijlocul dimineții, când Luna migrează în Pești, scoțând în evidență latura ta socială, în timp ce te deschide către noi conexiuni. Fiți în gardă pentru noi prietenii sau alianțe profesionale în următoarele două zile, deoarece legăturile pe care le inițiați acum ar putea duce la oportunități și relații neașteptate.

GEMENI: 21 MAI – 21 IUNIE

Universul vă va stropi niște praf magic în timp ce dormiți, dragi Gemeni, datorită unei alianțe triple între Luna Vărsător, Saturn și Venus în această dimineață devreme. Aceste vibrații de bun augur te pot ajuta să manifesti ceea ce inima ta dorește cel mai mult, marcând ocazia perfectă pentru mantre pozitive, meditație și reconectarea cu obiectivele tale.

Vei observa o schimbare până la mijlocul dimineții, când Luna migrează în Pești, cerându-ți să devii serios cu responsabilitățile tale. Un element karmic va intra, de asemenea, în joc, așa că veți dori să vă tratați colegii și însoțitorii cu multă compasiune și sprijin emoțional, fără a vă sacrifica nevoia de limite personale.

RAC: 22 IUNIE – 22 IULIE

Visele tale pot fi mai active decât de obicei, dragă Rac, pe măsură ce Luna Vărsător traversează Saturn și Venus devreme în această dimineață. Acest climat cosmic va juca adânc în psihicul tău, așa că poate fi înțelept să documentezi orice întâlnire ciudată pe care ai avut-o în timp ce traversezi planurile astrale, căutând conexiuni între tărâmurile eterice și cele materiale.

Un val de sprijin ceresc va curge în direcția ta până la mijlocul dimineții, când Luna își va face debutul în Pești și în sectorul spiritual al hărții tale. Această plasare luminoasă vă va cere să meditezi asupra drumului tău, căutând modalități de a aduce mai multă fericire și împlinire vieții tale.

LEU: 23 IULIE – 22 AUGUST

Universul va lucra peste ore pentru a-ți vindeca inima și a aduce echilibru în aura ta, dragă Leu, în timp ce luna Vărsător traversează Saturn și Venus în această dimineață devreme. Asigurați-vă că invitați pacea în viața voastră în timp ce treceți prin ritualul de dimineață, încorporând aceste vibrații de susținere în restul zilei.

Emoțiile se vor intensifica până la miezul dimineții, când Luna își va face debutul în sensibilii Pești, activând a opta casă solară. Această locație lunară este perfectă pentru eliberarea oricărui bagaj pe care preferați să nu-l purtați în jur în timp ce vă susțineți ambițiile de a vă conecta mai profund cu altul.

FECIOARĂ: 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Ar trebui să te trezești simțindu-te înviorată și pregătită să-ți asumi responsabilitățile, dragă Fecioară, datorită unei alianțe triple între Luna Vărsător, Saturn și Venus devreme în această dimineață. Mișcă-te cu aceste vibrații de susținere, luând un avans în responsabilitățile tale zilnice și lucrând rapid și eficient spre aspirațiile tale.

O atmosferă armonioasă te va înconjura până la mijlocul dimineții, când Luna migrează în Peștii, activând sectorul diagramei tale care guvernează echilibrul și dragostea. Asigurați-vă că faceți ceva frumos pentru dvs. înainte de sfârșitul zilei și nu vă fie teamă să vă stabiliți limite personale pentru a găsi timp pentru îngrijire personală.

BALANȚĂ: 23 SEPTEMBRIE – 23 OCTOMBRIE

Ideile creative pot lovi în timp ce traversezi tărâmurile viselor, dragă Balanță, datorită unei alianțe triple între Luna Vărsător, Saturn și Venus în această dimineață devreme. Asigurați-vă că notați orice moment de strălucire care aterizează în psihicul vostru, mai ales dacă vă simțiți inspirat să creați. Vibe-ul se va schimba odată ce Luna își va face debutul în Pești, cerându-ți să te concentrezi pe sănătate și bunăstare.

Lucrează cu această energie, informându-te cu corpul tău și alimentându-te cu o mulțime de alimente hrănitoare și fluide hidratante. Atenție la tensiune mai târziu în această seară, când Luna se înfruntă cu Marte, amenințând să declanșeze conflicte și lupte pentru putere.

blank

SCORPION: 24 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Vei fi confortabil ca un insectă într-un covor în timp ce dormi, dulce Scorpion, datorită unei alianțe triple între Luna Vărsător, Saturn și Venus devreme în această dimineață. Cu toate acestea, natura restauratoare a acestui climat cosmic ar putea duce la vise ciudate și extrem de emoționale.

Luați un moment pentru a vă verifica cu inima înainte de a începe ziua, scuturând orice întâlnire din tărâmul astral care v-ar fi zguduit în timp ce ațițiți. O energie jucăușă și de stimulare a ego-ului va intra în joc odată ce Luna migrează în Pești, ridicându-ți moralul și scoțând latura ta creativă. Planifică să petreci timp cu hobby-urile sau pasiunile tale înainte de a se încheia ziua, onorând stelele în timp ce faci asta.

SĂGETĂTOR: 22 NOIEMBRIE – 21 DECEMBRIE

Luna Vărsător traversează Saturn și Venus devreme în această dimineață, dragă Archer, aducându-ți stabilitate, compasiune și gândire responsabilă. Deși probabil că vei fi în tărâmul viselor atunci când apare acest aspect, răsfățarea unei meditații de dimineață te poate ajuta să iei aceste vibrații de susținere în ziua de muncă.

Veți observa o schimbare până la mijlocul dimineții, când Luna își va face loc în Peștii aposi, punându-vă în dispoziția de a fi bebeluși și hrăniți. Lucrați cu această energie satisfacându-vă nevoile din confortul casei. Nu te simți vinovat că i-ai cerut iubitei tale un TLC suplimentar.

CAPRICORN: 22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

Luna Vărsător traversează Saturn și Venus devreme în această dimineață, dragă Capricorn, aliniindu-te cu energia vindecătoare a pământului în timp ce dormi. Aduceți aceste vibrații de susținere în restul zilei, răsfățându-vă într-o plimbare și conectându-vă cu împrejurimile odată ce v-ați trezit, simțindu-vă stabil și apreciind mediul înconjurător.

Vibe-ul se va schimba odată ce Luna își va face debutul în Pești, punându-te într-o dispoziție gânditoare și sentimentală. Folosiți această energie pentru a vă reconecta cu cei dragi de care ați lipsit, deoarece acest lucru vă va hrăni inima, mintea și sufletul. Cu toate acestea, poate doriți să vă lăsați jos mai târziu în seara asta, când Luna se înfruntă cu temperamentul Marte.

blank

VĂRSĂTOR: 20 IANUARIE  – 18 FEBRUARIE

Universul îți va binecuvânta aura devreme în această dimineață, dragi Vărsător, pe măsură ce luna, Saturn și Venus se aliniază în semnul tău. Acest climat cosmic vă va întări inima, permițându-vă să vă creați obiective ferme și rezonabile. Aceste vibrații vă pot ajuta, de asemenea, să stabiliți limite mai ușor, așa că nu vă fie teamă să trasați linii dacă trebuie să vă protejați energia.

O atmosferă senzuală și împământătoare va umple aerul în timp ce Luna își face drum în Pești, marcând ocazia perfectă de a te răsfăța și de a te răsfăța cu lucrurile mai frumoase. Urmăriți-vă starea de spirit mai târziu în seara asta, când luna se îndreaptă cu Marte înfocat.

PEȘTI: 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

Luna Vărsător traversează Saturn și Venus devreme în această dimineață, dragi Pești, aducând vise profunde și realiste. Acordați o atenție deosebită oricăror întâlniri din tărâmul astral pe care le-ați experimentat în timpul somnului, deoarece acestea ar putea fi codificate cu mesaje de dincolo de văl.

Veți simți o schimbare până la mijlocul dimineții, când Luna migrează în zodia dvs., ridicându-vă starea de spirit și încrederea. Această poziție luminoasă este perfectă pentru a vă împinge propria agendă, deși veți dori să faceți acest lucru cu har și carisma. Atenție la tensiune acasă mai târziu în această seară, când Luna formează o legătură dură cu Marte agresiv.

Parteneri

Salamul de Sibiu revine oficial în SUA

Primul produs românesc de origine animală exportat pe piața...