15.3 C
București
marți, mai 28, 2024
AcasăBucurestiÎn Pădurea Băneasa au fost găsite pungi cu droguri de către căutătorii...

În Pădurea Băneasa au fost găsite pungi cu droguri de către căutătorii de comori

Articole Similare

Recent, căutătorii de comori din Pădurea Băneasa au descoperit pungi cu droguri, lângă Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza. Acest fapt a fost raportat la numărul de urgență 112 de către acești căutători de comori. Poliția a investigat situația, suspectând că ar putea fi vorba despre trafic de droguri.

Marius Popescu, reporter TVR, a relatat cum au fost găsite pungile cu droguri. Căutătorii de comori utilizau un detector de metale pentru a descoperi antichități în Pădurea Băneasa. La un moment dat, aparatul a semnalizat că în pământ se află ceva. Când au săpat, au găsit câteva ambalaje cu mâncare pentru câini. Ambalajele conțineau folie de aluminiu, care a făcut aparatul să se declanșeze. Căutătorii de comori nu se așteptau să găsească droguri, așa că au deschis pungile și au descoperit 6 pungi cu sute de pastile roz, probabil ecstasy.

Descoperirea făcută de căutătorii de comori a fost șocantă, fapt care i-a determinat să contacteze poliția. Polițiștii au fost uimiți de captura importantă a sutelor de pastile. Acum, poliția încearcă să găsească traficantul care a ascuns substanțele ilegale în pădure. TVR a precizat și că pastilele găsite aveau sigle similare cu cele capturate în alte țări din Europa și America de Nord.

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.

Parteneri

România va livra grâu Israelului şi va primi tehnologie la schimb

Ministrul israelian al Agriculturii, Avi Dichter, a semnat duminică...