5.9 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăConstantaSâmbătă, 21 ianuarie, polițiștii constănțeni s-au pus pe dat amenzi

Sâmbătă, 21 ianuarie, polițiștii constănțeni s-au pus pe dat amenzi

Articole Similare

Dacia și brandurile chinezești câștigă teren în Italia

În ultimele luni, piața auto italiană a înregistrat...

FSB recrutează ucraineni în Transnistria

Serviciul secret al Rusiei, FSB, recrutează ucraineni în Transnistria,...

Război în Ucraina, ziua 740. Vladimir Putin, acuzat că vrea să destabilizeze Germania

Război în Ucraina, ziua 740. Duminică, ministrul german al...

În cursul serii de sâmbătă, 21 ianuarie, polițiștii constănțeni din structurile de ordine publică, rutieră și acțiuni speciale au organizat o acțiune cu efective mărite pentru a crește gradul de siguranță în orașul Ovidiu și localitățile Mihail Kogălniceanu, Lumina și Culmea.

Polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică, Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Poliției orașului Ovidiu și Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu, cu sprijinul jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” au desfășurat o acțiune între orele 18.00-22.00 pentru a preveni și combate încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, precum și pentru a preveni și combate cauzele principale care generează accidente rutiere. Au fost aplicate amenzi pentru nerespectarea normelor.

Astfel, circa 100 de persoane au fost legitimate și peste 60 de autovehicule au fost oprite pentru control, iar 8 operatori economici au fost verificați. Polițiștii au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 23.000 de lei, dintre care 42 au fost conform O.U.G. 195/2002, majoritatea pentru depășirea limitei de viteză, și 7 conform Legea 61/1991, toate pentru consum de băuturi alcoolice în spațiul public.

De asemenea, au fost reținute 3 permise de conducere pentru a fi suspendate, dintre care 1 pentru depășirea cu 50 km/h a limitei de viteză și 1 pentru depășirea pe linie continuă. De asemenea, 4 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Notă:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, precizează că activitatea jurnalistică este scutită de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public, obținute din surse publice deschise.

 

Parteneri

Fermierii cer demiterea unor funcționari. În caz contrar, vor relua protestele

Fermierii au trimis o scrisoare deschisă lui Klaus Iohannis...