9 C
București
joi, februarie 29, 2024
AcasăBucurestiUn bărbat din Sectorul 6 a plecat de acasă și nu s-a...

Un bărbat din Sectorul 6 a plecat de acasă și nu s-a întors. Poliția face apel bucureșteni pentru găsirea lui

Articole Similare

Poliția Municipiului București solicită ajutorul bucureștenilor în căutarea unui bărbat în vârstă de 58 de ani, din Sectorul 6, care a dispărut în data de 16 ianuarie 2023. Acesta a plecat de la domiciliul său din Sectorul 6 al Capitalei și nu a mai revenit până acum. Poliția îl caută pe Mihiotis Adrian Viorel și solicită orice informație despre acesta sau despre unde ar putea fi găsit.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a transmis următoarele semnalmente ale persoanei dispărute: Înălțimea: 1,60 m, Greutatea: 60 kg, Constituție slabă, Ochi căprui, păr negru, grizonant, tuns scurt, Față ovală. Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor. De asemenea, pe lângă semnalmentele prezentate anterior, polițiștii au informat și cum era îmbrăcată persoana pe care o caută.

Astfel, la data la care bărbatul a fost ultima dată văzut, era îmbrăcat cu blugi albaștri, cămașă albastră și geacă neagră. Bucureștenii care l-au văzut pe bărbatul căutat de către autorități sunt rugați să anunțe Poliția Capitalei. Orice detaliu referitor la locul în care s-ar putea afla Mihiotis Adrian Viorel poate fi util și poate conduce la găsirea acestuia.

Cei care locuiesc în București, și nu numai, pot transmite orice fel de informație despre această persoană autorităților printr-un apel la numărul unic de urgență 112.

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.

Parteneri