5.9 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăEconomicAmendă pentru administratorul instalaţiilor de transport din Sinaia, în urma aglomeraţiei create...

Amendă pentru administratorul instalaţiilor de transport din Sinaia, în urma aglomeraţiei create la telecabină şi telegondolă / Firma, obligată să dea înapoi banii celor care au plătit şi nu au putut beneficia de servicii

Articole Similare

Dacia și brandurile chinezești câștigă teren în Italia

În ultimele luni, piața auto italiană a înregistrat...

FSB recrutează ucraineni în Transnistria

Serviciul secret al Rusiei, FSB, recrutează ucraineni în Transnistria,...

Război în Ucraina, ziua 740. Vladimir Putin, acuzat că vrea să destabilizeze Germania

Război în Ucraina, ziua 740. Duminică, ministrul german al...

”În intervalul orar 8:00-11:55 telegondola Sinaia nu a funcţionat pe tronsonul cota 1400-2000 din cauza depunerilor de gheaţă şi chiciură în zona rolelor, a cablului şi pilonilor. La încercarea de degivrare, două role s-au spart şi au fost înlocuite. În toată această perioadă, la baza din Sinaia au fost comercializate tichete, fapt ce a dus la supraaglomerarea platformei intermediare de la cota 1400. Pe tronsonul 1400-2000 a funcţionat telecabina, această având o capacitate mult redusă”, au anunţat, luni seară, oficialii Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Prahova.

 

În urma acestei constatări, firma care administrează instalaţiile de transport pe cablu şi care are ca acţionar autoritatea locală a fost sancţionată cu o amendă în valoare de 15.000 lei.

 

În plus comisarii au dispus ”măsura de returnare contravaloare servicii care nu au fost prestate consumatorilor, asigurând de asemenea coborârea în siguranţă a turiştilor prin prelungirea programului de funcţionare”.

Parteneri

Fermierii cer demiterea unor funcționari. În caz contrar, vor relua protestele

Fermierii au trimis o scrisoare deschisă lui Klaus Iohannis...