35.9 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăPrahovalibera.roDouă vedete internaționale au șocat la Săptămâna Modei. Cum s-au prezentat de...

Două vedete internaționale au șocat la Săptămâna Modei. Cum s-au prezentat de au atras toate privirile

Articole Similare

Fostul președinte rus amenință omenirea: „Aderarea Ucrainei la NATO ar însemna sfărâmarea planetei”

Fostul președinte rus amenință omenirea. Dmitri Medvedev, fostul președinte...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români se aşteaptă...

Care este tariful zborurilor spre orașele afectate de închiderea Văii Oltului

Tarif zboruri Tariful mediu al zborurilor spre oraşele afectate de...

Cel mai așteptat eveniment de la început de an din lumea modei se desfășoară în prezent la Paris. Toată lumea bună din industrie, dar și vedete de talie internațională, participă la Săptămâna Modei, care a început pe 17 ianuarie.

Cum au apărut la eveniment vedetele care au șocat la Săptămâna Modei și pentru ce casă de modă a defilat.

DOJA CAT APARIȚIE ȘOCANTĂ

Artista americană Doja Cat se numără printre vedetele internaționale care au participat la Săptămâna Modei de la Paris. Artista a afișat o costumație care părea potrivită mai degrabă pentru Halloween decât pentru covorul roșu la un eveniment dedicat modei.

Cântăreața în vârstă de 27 de ani a întors toate privirile, după ce a apărut îmbrăcată într-un ansamblu de culoare roșie, din cap până în picioare.

Doja Cat a avut capul și pielea acoperite cu vopsea roșie și cu ștrasuri de aceeași culoare, care erau aplicate și pe partea de jos a rochiei. În partea de sus, artista a purtat un corset. A accesorizat ținuta cu o pereche de cizme până la genunchi și un șal tot roșu.

Cântăreața a participat așa la prezentarea celei mai noi colecții a casei de modă Schiaparelli, iar imaginile cu ea au făcut furori pe internet.

De look-ul artistei s-a ocupat echipa make-up artistului Pat McGrath, care a lucrat aproape 5 ore pentru a obține rezultatul pe care l-a afișat Doja Cat. Mai întâi, au fost aplicați pigmenți de culoare roșie pe pielea artistei, după care au fost lipite peste 30.000 de cristale Swarowski.

KYLIE JENNER, APARIȚIE CIUDATĂ LA ACEEAȘI PREZENTARE

Casa de modă Schiaparelli s-a bucurat și de susținerea lui Kylie Jenner. Milionara a zburat la Paris pentru a participa la prezentarea celei mai noi colecții a casei de modă și a avut și ea o apariție originală.

Sora mai mică a lui Kim Kardashian a purtat o rochie neagră, fără bretele, cu un cap de leu în mărime naturală aplicat pe partea de sus. Deși accesoriul arăta cât se poate de realist, vedeta a dat asigurări că niciun animal nu a fost rănit pentru a confecționa rochia.

Săptămâna modei de la Paris este primul eveniment dedicat fashion-ului din acest an. Se desfășoară anual în luna ianuarie, iar designerii și casele de modă celebre profită de ocazie pentru a-și prezenta cele mai îndrăznețe ținute. În luna februarie urmează evenimente similare organizate în alte mari orașe din lume: Londra, New York și Milano.

blank

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...