26.1 C
București
vineri, iulie 12, 2024
AcasăEconomicO nouă problemă în Pasajul Unirii. Circulația prin tunel a fost oprită

O nouă problemă în Pasajul Unirii. Circulația prin tunel a fost oprită

Articole Similare

O nouă problemă a apărut în Pasajul Unirii din București, noaptea trecută. Aproximativ 3 ore, tunelul a rămas fără lumină, iar șoferii nu au putut trece prin pasaj. Iată care a fost problema, informațiile oficiale au fost transmise de Primăria Sectorului 4. 

Din toate acele leduri din Pasajul Unirii, extrem de puternice atât ziua, cât și noaptea, iată că nu a mai funcționat niciunul. Totul s-a întâmplat duminică noapte, 22 ianuarie 2023. În jurul orei 21:10, șoferii au anunțat situația pe grupuri, iar la 23:13 iluminatul încă nu era funcțional.

  • „Iluminat nefuncțional în pasajul Unirii ⏲21:10”;
  • „Pasajul Unirii nefuncțional, Poliție și la pasaj și la spital. Ora 23:13”.

Mesajele de pe grupul de Facebook: „Info Trafic Bucuresti si Ilfov

PS4 explică de ce a fost sistat iluminatul în tunelul rutier

Primăria Sectorului 4 a explicat de ce a rămas fără lumină Pasajul Unirii, noaptea trecută. Într-un comunicat transmis Agerpres, PS4 spune că iluminatul din interiorul tunetului rutier a fost oprit pentru înlocuirea unor componente electrice deteriorate, iar sistemul va fi repornit luni dimineață, 23 ianuarie 2023.

Citește și: Un alt incident în Pasajul Unirii. Un camion a rămas blocat în mijlocul pasajului

„Deteriorarea componentelor electrice a fost constatată ca urmare a unor lucrări de mentenanţă programate la nivelul Pasajului Unirii şi s-a decis înlocuirea de urgenţă a acestora, ca atare s-a oprit iluminatul în interiorul tunelului rutier”, transmite Primăria Sectorului 4, potrivit Agerpres.

Potrivit PS4, întregul sistem de iluminat va fi repornit, cel târziu, luni, la ora 05:00, astfel încât traficul rutier să se desfășoare în condiţii de siguranţă, au anunțat duminică reprezentanţii primăriei.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...