15.4 C
București
marți, mai 28, 2024
AcasăBucurestiPrin tunelul rutier din Pasajul Unirii nu s-a circulat noaptea trecută, deoarece...

Prin tunelul rutier din Pasajul Unirii nu s-a circulat noaptea trecută, deoarece s-a oprit lumina

Articole Similare

În noaptea trecută, Pasajul Unirii a avut o problemă cu iluminatul, tunelul rutier rămânând fără lumină timp de aproximativ 3 ore, fapt care a împiedicat șoferii să treacă prin pasaj. Potrivit informațiilor oficiale transmise de Primăria Sectorului 4, cauza problemei a fost nefuncționarea ledurilor din Pasajul Unirii, care sunt foarte puternice atât ziua, cât și noaptea. Această situație s-a întâmplat duminică noapte, 22 ianuarie 2023, în jurul orei 21:10 șoferii au raportat problema pe grupul de Facebook „Info Trafic București si Ilfov” și la ora 23:13 iluminatul încă era nefuncțional.

Primăria Sectorului 4 a explicat cauza pentru care Pasajul Unirii a rămas fără lumină în noaptea trecută. Într-un comunicat transmis Agerpres, PS4 afirmă că iluminatul din interiorul tunelului rutier a fost oprit pentru înlocuirea unor componente electrice deteriorate, iar sistemul va fi repornit luni dimineață, 23 ianuarie 2023.

„Deteriorarea componentelor electrice a fost constatată ca urmare a unor lucrări de mentenanță programate la Pasajul Unirii și s-a decis înlocuirea de urgență a acestora, de aceea s-a oprit iluminatul în interiorul tunelului rutier”, a transmis Primăria Sectorului 4, potrivit Agerpres.

Reprezentanții Primăriei Sectorului 4 au anunțat ieri că întregul sistem de iluminat din Pasajul Unirii va fi repornit cel târziu luni dimineața, la ora 05:00, astfel încât traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță, potrivit PS4.

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.

Parteneri

România va livra grâu Israelului şi va primi tehnologie la schimb

Ministrul israelian al Agriculturii, Avi Dichter, a semnat duminică...