1 C
București
sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăBucurestiRobert Negoiță, primarul Sectorului 3, atrage atenția primarului general al Capitalei cu...

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, atrage atenția primarului general al Capitalei cu privire la problema câinilor fără stăpân

Articole Similare

Topul celor mai bune mașini second hand de buget

Oricât de incredibil ar părea, există și mașini...

Gripă aviară la o fermă de curcani din Brașov

Un focar de gripă aviară a fost detectat la...

Trupele Wagner decimate în Ucraina ajung în cimitire

Se știe deja că Grupul Wagner a recrutat pușcăriași...

SUA a trimis un nou ambasador în Rusia

Lynne Tracy, noul ambasador al Statelor Unite în Federaţia...

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a atras atenția primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, asupra problemei câinilor fără stăpân, solicitând organizarea unei ședințe în care să participe toți primarii de sector din București pentru a se elabora un plan de acțiune și intervenție. Acest lucru a venit în urma incidentului din sâmbătă dimineața de la Lacul Morii, unde o femeie în vârstă de 43 de ani care a ieșit la alergat a fost ucisă de câinii maidanezi din zonă. Robert Negoiță a declarat că este o situație „deosebit de gravă” care necesită „mobilizare și intervenții eficiente de îndată”. El a anunțat că i-a transmis primarului general Nicușor Dan o scrisoare prin care îi solicită convocarea acestei ședințe.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, susține acțiunile derulate de Primăria Generală prin intermediul ASPA în Sectorul 3, dar crede că „fenomenul câinilor fără stăpân pare că a scăpat de sub control”. Prin urmare, el solicită elaborarea unui plan coerent pentru acțiune și intervenție rapidă, Primăria Generală fiind singura instituție care poate să îl pună în aplicare. Negoiță afirmă că „lipsa reacției, în acest moment, nu este o variantă” și speră că primarul general va convoca o discuție constructivă în curând.

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.

Parteneri

Gripă aviară la o fermă de curcani din Brașov

Un focar de gripă aviară a fost detectat la...