34.3 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăExterneFuncționarii ucraineni nu mai au voie să iasă din țară

Funcționarii ucraineni nu mai au voie să iasă din țară

Articole Similare

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...

Planurile UE privind hidrogenul verde au nevoie de un reality check

Obiectivele Uniunii Europene de a produce și importa hidrogen...

UE ar putea reduce tarifele de import pentru vehiculele electrice fabricate de Volkswagen şi BMW în China

Comisia Europeană a semnalat producătorilor auto germani Volkswagen şi...

Elon Musk anunţă că va muta companiile din California

Elon Musk a declarat, marţi, că va muta sediile...

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunţat luni seară că a semnat mai multe decrete, între care unul interzice ieşirea din ţară, în alte scopuri decât deplasările oficiale de serviciu, a tuturor angajaţilor guvernamentali, inclusiv deputaţi.

 

„Există o decizie de principiu a Consiliului Naţional pentru Apărare privind deplasările oficialilor în străinătate. Aceasta se aplică tuturor funcţionarilor din guvernul central şi de la diverse alte niveluri ale administraţiei locale. Se aplică forţelor de ordine, deputaţilor poporului, procurorilor şi tuturor celor care ar trebui să lucreze pentru stat şi în stat. Dacă vor să se odihnească acum, se vor odihni în afara funcţiei publice. Funcţionarii nu vor mai putea călători în străinătate în vacanţă sau în orice alt scop neguvernamental”, a anunţat preşedintele în mesajul transmis, ca în fiecare seară, către naţiune, în care face bilanţul zilei.

„În termen de cinci zile, Cabinetul de Miniştri va elabora o procedură de trecere a frontierei pentru funcţionari, astfel încât doar o călătorie de lucru reală să poată fi motivul trecerii frontierei”, a precizat Volodimir Zelenski.

Populația Chinei a început să scadă

Preşedintele ucrainean, care cu o zi înainte îşi anunţa compatrioţii că pregăteşte măsuri şi decizii menite să întărească statul, după descoperirea unor cazuri de corupţie, a anunţat, de asemenea, că a semnat decrete „legate de personal”, care îi privesc pe funcţionari de diferite ranguri „din ministere şi alte organisme ale guvernului central, din regiuni şi din sistemul de aplicare a legii”.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...