21 C
București
vineri, septembrie 22, 2023
AcasăBucurestiOamenii din Capitală sunt terorizați de o haită de câini

Oamenii din Capitală sunt terorizați de o haită de câini

Articole Similare

Skoda a fabricat trei milioane de SUV-uri

Skoda este într-o atmosferă de sărbătoare, deoarece SUV-ul...

Lexus nu renunță la berline, deoarece cererea încă există

Pentru prima dată în istorie, SUV-urile au reprezentat...

Accesorii esențiale pentru motociclete: Un ghid cuprinzător pentru motocicliști

Atunci când ești pasionat de motociclete, îți dorești...

 O altă haită de câini  îi terorizează pe cei din Capitală. Se întâmplă asta în sectorul 2, pe lângă fosta Moară a lui Assan.

O femeie a înregistrat câinii și a trimis filmările unui prieten care le-a publicat pe Facebook și a cerut șu ajutorul autorităților.

Problema câinilor vagabonzi este doar una din marea problemă a Capitalei referitoare la acest subiect

 „Câinii de la Moara lui Assan sunt tot mai mulți și mai periculoși” Femeia a declarat că e terorizată de câinii care trăiesc pe lângă fosta Moară a lui Assan. Ea precizează animalele s-au înmulțit foarte mult în ultimii ani și că ies adesea după mâncare, prin găurile clădirii. Totodată, a zis că îi este frică să mai intre sau să iasă noaptea din bloc din cauza câinilor.

Anterior, bucureșteanca a mai făcut sesizări, dar degeaba.

Toate aceste informații au fost postate pe Facebook de  către un prieten al femeii, pe pagina Sector 2- Informații și dezbateri.

Postarea sună în felul următor:

Bună seara, am primit si eu asta seară aceste 2 filmulețe de la o prietenă care e terorizată de acești câini care s-au inmulțit foarte mult în ultimii ani, pe lângă fosta Moară a lui Assan din Sectorul 2. Mai exact, ei trăiesc pe terenul părăsit la fosta Fabrică de Pâine și Moara lui Assan, la capătul Străzii Banitei. Din spusele prietenei, aceștia ies foarte des după mâncare prin găurile si porțile acestui loc. Seara îi este frică să intre sau să iasă din bloc, din cauza lor. Vă rog sa faceți ceva pentru a evita o nouă tragedie in zona noastră. Ea a făcut numeroase sesizari, dar nu s-a intâmplat nimic până acum.

 Comentariile nu au întârziat să apară. Iată câteva dintre ele:

  • „La câte locuri similare, pline de câini FĂRĂ stăpân, sunt în orașul acesta și în tara noastra, ar fi plin de oameni omorâti de câini, pe strazi.”  R.B.
  • „Recomand spray cu piper. Nu că asta ar fi soluția dar macar o minimă protecție. Din partea autorităților așteptăm degeaba o soluție .” M.C.A.
  • „Ar trebui schimbata denumirea… Pădurea lui Assan.” D.S.

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.

Parteneri