1.1 C
București
sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăTechRomânii au făcut cumpărături online de 1,3 milioane euro în ziua de...

Românii au făcut cumpărături online de 1,3 milioane euro în ziua de Crăciun

Articole Similare

Topul celor mai bune mașini second hand de buget

Oricât de incredibil ar părea, există și mașini...

Gripă aviară la o fermă de curcani din Brașov

Un focar de gripă aviară a fost detectat la...

Trupele Wagner decimate în Ucraina ajung în cimitire

Se știe deja că Grupul Wagner a recrutat pușcăriași...

SUA a trimis un nou ambasador în Rusia

Lynne Tracy, noul ambasador al Statelor Unite în Federaţia...

În zilele de Crăciun au fost înregistrate unele dintre cele mai bune vânzări din luna decembrie – 1,2 milioane euro pe 24 decembrie, 1,3 milioane euro pe 25 decembrie și 1,7 milioane euro pe 26 decembrie, arată datele Limitless.

Românii au făcut cumpărături de aproximativ 2 milioane euro pe 30 decembrie 2022 și 1,1 milioane euro în ultima zi din an.

Domeniile cu cele mai mari vânzări în decembrie au fost IT&C – aproape 43 milioane euro, fashion – 15,5 milioane euro, casă și grădină – 4,3 milioane euro, food – 1,34 milioane euro și beauty – peste 820.000 euro.

Cea mai mare comandă înregistrată a fost în domeniul IT&C, de aproape 14.500 euro, pentru invertoare solare, urmată de o comandă în valoare de peste 12.000 euro pentru laptopuri și telefoane Apple.

Categoriile din IT&C cu cele mai mari vânzări în decembrie au fost telefoane (22%), plăci video (10%), TV/audio video (7%), mașini de spălat rufe (5%), aparate frigorifice (3%), laptopuri (2,2%) și console (2,2%).

În ceea ce privește zona de fashion, cea mai mare comandă a fost de aproape 5.000 euro, pentru ochelari de soare, urmată de o comandă în valoare de aproape 2.700 euro, pentru încălțăminte.

Categoriile lentile de contact, rame de ochelari, treninguri damă, geci, rochii de seară, paltoane, ghete damă (34%), cizme damă (26%), botine dama (8%) și ghete bărbați (8%) au generat cele mai mari vânzări.

Parteneri

Gripă aviară la o fermă de curcani din Brașov

Un focar de gripă aviară a fost detectat la...