1 C
București
sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăExterneRusia a trimis zeci de mii de noi soldaţi pentru a întări...

Rusia a trimis zeci de mii de noi soldaţi pentru a întări liniile de front din Ucraina, afirmă un oficial militar american

Articole Similare

Topul celor mai bune mașini second hand de buget

Oricât de incredibil ar părea, există și mașini...

Gripă aviară la o fermă de curcani din Brașov

Un focar de gripă aviară a fost detectat la...

Trupele Wagner decimate în Ucraina ajung în cimitire

Se știe deja că Grupul Wagner a recrutat pușcăriași...

SUA a trimis un nou ambasador în Rusia

Lynne Tracy, noul ambasador al Statelor Unite în Federaţia...

Rusia a trimis zeci de mii de noi trupe pentru a întări liniile de front din Ucraina în ultimele luni, a declarat luni un înalt oficial militar american, citat de CNN.

Cu toate acestea, noile întăriri nu au adus o înclinare semnificativă a balanţei în conflict, pentru că au ajuns pe front „prost echipate, prost antrenate” şi „grăbite pe câmpul de luptă”, a spus oficialul.

Rusia a trimis noi soldaţi ca înlocuitori sau ca întăriri pentru unităţile existente, în loc să aducă unităţi noi, organizate şi coezive.

Trupele au început să sosească pe câmpul de luptă în urma mobilizării parţiale declarate de Rusia în octombrie, când a avut ca obiectiv să întărească armata cu 300.000 de noi recruţi.

Vineri, şeful Statului Major Întrunit al SUA, generalul Mark Milley, a declarat că Rusia a suferit „în mod semnificativ mult peste 100.000 (de pierderi)”, inclusiv morţi în acţiune şi răniţi în acţiune.

Parteneri

Gripă aviară la o fermă de curcani din Brașov

Un focar de gripă aviară a fost detectat la...