5.2 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăBucurestiAlte două tramvaie au sărit de pe șine în București

Alte două tramvaie au sărit de pe șine în București

Articole Similare

Dacia și brandurile chinezești câștigă teren în Italia

În ultimele luni, piața auto italiană a înregistrat...

FSB recrutează ucraineni în Transnistria

Serviciul secret al Rusiei, FSB, recrutează ucraineni în Transnistria,...

Război în Ucraina, ziua 740. Vladimir Putin, acuzat că vrea să destabilizeze Germania

Război în Ucraina, ziua 740. Duminică, ministrul german al...

Alte două tramvaie au sărit de șine marți dimineața în București. Luni trei tramvaie au deraiat în trei zone diferite ale orașului.

STB a anunțat la 09.51 că, linia 36 funcționează normal la capătul de linie Republica. Linia a fost blocată și tramvaiele au fost deviate pentru 43 de minute (între orele 08:55-09:38).

Societatea de Transport București (STB) a informat miercuri dimineața, 25 ianuarie 2023, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Twitter, că linia de tramvai 36 este închisă la plecarea de la capătul de linie Republica.

Motivul: deraiere. Din această cauză, tramvaiele circulă deviat. Anunțul a fost făcut la ora 09:07. Tot marți dimineața, la ora 06:27, STB anunța că linia de tramvai 27 este blocată în zona Bulevardul Camil Ressu/ Bulevardul Nicolae Grigorescu, pe sensul spre Calea Dudești. Motivul: deraiere. La ora 06:57, după 35 de minute (06:10-06:45), Societatea de Transport București anunța că linia 27 funcționează normal pe Bulevardul Camil Ressu.

Incidente similare au avut loc la STB și luni, 23 ianuarie 2023. Atunci, trei tramvaie au sărit de pe șine, în trei zone diferite ale orașului, la un interval de câteva ore: Un tramvai a deraiat pe linia 27, pe Bulevardul Theodor Pallady, aproape de ieșirea din Capitală spre Autostrada Soarelui. Blocajul a durat 80 de minute. Un alt tramvai a deraiat luni în zona Bucur Obor. Al treilea tramvai a deraiat la Piața Sudului.

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.

Parteneri

Fermierii cer demiterea unor funcționari. În caz contrar, vor relua protestele

Fermierii au trimis o scrisoare deschisă lui Klaus Iohannis...